Aan Tafel

Adres
Dam 10A
1506 BD Zaandam
Telefoon
075 - 614 96 13
Dinerbon.com Zaandam Aan Tafel
Dinerbon.com Zaandam Aan Tafel
Dinerbon.com Zaandam Aan Tafel
Dinerbon.com Zaandam Aan Tafel
Dinerbon.com Zaandam Aan Tafel

In Zaandam kunt u aan tafel bij Aan Tafel. Simpel, niet? Geen zorgen hoor, wij pakken het zeker niet simpel aan als het op lekker eten en drinken aankomt. Aan Tafel is gevestigd aan de Dam in Zaandam, niet op het plein zelf, maar in het kleine straatje dat richting het sluishuisje loopt. Aan Tafel is een simpele uitspraak, één die elke dag wel vaak uitgesproken wordt. Voordat dit kan gebeuren met uw Dinerbon moeten er natuurlijk wel een aantal dingen gebeuren. Zo is het belangrijk dat u zich bij ons thuis voelt. Dankzij het attente en gastvrije personeel en het warme, gezellige interieur moet dat zeker goedkomen. Lekker eten helpt hier natuurlijk ook bij en daarvoor refereren wij u graag door naar onze gedreven keukenbrigade. Zij zullen met zorg en passie uw gerechten bereiden en zo een heerlijk diner op tafel toveren. Lekker ontspannen genieten met uw Dinerbon dus, dat is Aan Tafel ten voeten uit.

Onze kaart bevat veel internationale gerechten. Voor uw Dinerbon krijgt u dus lekker veel variatie terug bij Aan Tafel. We hebben dan ook voor iedereen wat lekkers in huis bij Aan Tafel. Ook de gerechten die we buiten de kaart om serveren zijn het vermelden waard. Op de krijtborden kunt u bijvoorbeeld de soep van de dag terugvinden, alsmede een wisselend vlees- en visgerecht en een lekker dessert. Zeker ook een goede keuze voor uw diner!

Kom een keer gezellig genieten van lekker eten en drinken met uw Dinerbon bij Aan Tafel. Wij hopen u binnenkort te kunnen verwelkomen!