Drank en Spijslokaal de Meester

Adres
Zeestraat 26
2042LC Zandvoort
Telefoon
023 583 1291
Dinerbon.com Zandvoort Drank en Spijslokaal de Meester
Dinerbon.com Zandvoort Drank en Spijslokaal de Meester
Dinerbon.com Zandvoort Drank en Spijslokaal de Meester
Dinerbon.com Zandvoort Drank en Spijslokaal de Meester

Bij Zandvoort aan Zee zijn, los van de viskraam, allerlei gezellige restaurantjes te vinden. Een aanrader is Drank en Spijslokaal de Meester aan de Zeestraat. U kunt hier namelijk heerlijk dineren én betalen met uw Dinerbon. Drank en Spijslokaal de Meester heeft een uniek thema in haar inrichting. Het restaurant is volledig in schoolstijl ingericht; oude lessenaars, schoolstoelen en krukken. Uiteraard mag het authentieke schoolbord niet ontbreken. Beleef uw schooltijd in een ontspannen sfeer!

Drank en Spijslokaal de Meester heeft een diverse menukaart met een aantal verleidelijke voorgerechtjes. Wat dacht u van een Hollandse garnalencocktail recht uit de zee? Proef het lekkerste uit Zandvoort met uw Dinerbon! Als hoofdgerecht heeft u de keus uit twee dingen: vlees of kaasfondue. Onder de vleesgerechten vindt u onder andere varkenshaas, steak van de grill en een hamburger XXXL. U krijgt dan een sappige burger van 300 gram met bacon en ei. Ideaal voor als u echt even een vullende maaltijd nodig heeft. De specialiteit van Drank en Spijslokaal de Meester is toch wel de kaasfondue. U kunt met uw Dinerbon niet alleen een klassieke kaasfondue bestellen maar ook kaasfondue met blauwe kaas, oude kaas, geitenkaas of bier en cheddar. Ze hebben zelfs ook een kaasfondueproeverij waar u ze allemaal kunt proeven!

Een diner met uw Dinercheque bij Drank en Spijslokaal de Meester is ultiem genieten na een dagje toeven op het strand en in de zee. Vooral als net even wat meer wilt dan friet en kroketten. U bent van harte welkom van woensdag tot en met zondag tussen 17:00 en 22:00.