Strandrestaurant Meijer aan Zee

Adres
Strandafgang de Favauge, paviljoen 16
2042 TV Zandvoort
Telefoon
023 5713310
Dinerbon.com Zandvoort Strandrestaurant Meijer aan Zee
Dinerbon.com Zandvoort Strandrestaurant Meijer aan Zee
Dinerbon.com Zandvoort Strandrestaurant Meijer aan Zee
Dinerbon.com Zandvoort Strandrestaurant Meijer aan Zee

In het gezellige strandrestaurant Meijer aan Zee bieden wij een zeer uitgebreide keuken voor de gehele familie. Daarnaast bieden wij ook nog plek aan vergaderingen en organiseren wij gezellige borrels en feestjes. Meijer aan Zee heeft voor ieder wat wils en dit ziet u terug op de menukaart. Met uw Dinerbon kunt u hier elke dag genieten van de meest verse vis en de beste kwaliteit vlees. Ook houden wij altijd rekening met uw allergieën en dieetwensen. Voor de kinderen hebben wij speciale kindergerechten en ook kunt u bij ons uw eigen pizza samenstellen. Uw Dinerbon geeft u de mogelijkheid om bij ons te genieten van ontbijt, lunch én diner. U bent bij ons de hele dag, de gehele week en het hele jaar door welkom. Op warme zomerdagen kunt u loungen op ons smaakvolle terras en op minder warme dagen staat binnen de heerlijke openhaard aan. U kunt dan fijn wegzakken op onze romantische Chesterfields.

 

Strandrestaurant Meijer aan Zee is er trots op dat wij het hele jaar door seizoensgebonden eten bereiden en elke dag de “Catch of the Day” kunnen aanbieden. Wij garanderen u het gehele jaar door een fijne ervaring. Schuif aan na een warme stranddag of na een lange, frisse strandwandeling. Echter is het eten alleen al genoeg reden om ons een bezoekje te brengen.

 

Wij hopen dat wij u snel met uw Dinerbon mogen ontvangen. Kom snel een keertje bij ons langs of bezoek of website of facebook. U bent alvast van harte welkom!