Restaurant Max Groot Agelo

Adres
Weerselosestraat 20
7636 RL Agelo
Telefoon
0541 - 292744
Dinerbon.com Agelo Restaurant Max Groot Agelo
Dinerbon.com Agelo Restaurant Max Groot Agelo
Dinerbon.com Agelo Restaurant Max Groot Agelo
Dinerbon.com Agelo Restaurant Max Groot Agelo

Gebruik uw Dinerbon eens voor een heerlijke culinaire ervaring in het prachtige Twentse Landschap. Hier vindt u namelijk restaurant Groot-Agelo, waar gezelligheid en laagdrempeligheid hoog in het vaandel staan. U kunt hier met de hele familie heerlijk genieten voor elke gelegenheid. Wij hebben een zeer gevarieerde kaart met vlees-, vis- en vegetarische gerechten voor elke portemonnee en bieden ook arrangementen zoals luxe ontbijtjes of een high tea of high beer. Dit betekent vier verschillende bieren met bijpassende kleine gerechtjes. Neem eens een kijkje op onze website om alvast een blik te werpen op de mogelijkheden, de foto’s van het interieur en onze menukaart. Waarschijnlijk zal het water u gelijk in de mond lopen.

Onze kaart biedt veel verschillende opties zoals een driegangenmenu voor maar 20 euro. Daarnaast hebben wij verschillende driegangen keuzemenu’s en de mogelijkheid gerechten los te bestellen. Voor de vegetariërs is er een vegetarisch driegangenmenu. Onze proeverij is zeer populair; u krijgt tien kleine gerechtjes van de kaart met daarbij een onbeperkte stroom stoet, truffels en patat. Voor de allerkleinsten zijn er speciale kindermenu’s zowel als variant op het driegangenmenu en de proeverij.

U zult proeven dat wij enkel verse producten voor onze gerechten gebruiken en uiteraard heel veel liefde. Groot-Agelo is bij uitstek een plek om te ontdekken wat Twente te bieden heeft in een persoonlijke en bijzondere setting. Ook met uw Dinerbon kunt u bij ons terecht, dus waar wacht u nog op? Wij hopen u snel te mogen verwelkomen en hebben alvast ons ruime terras en ons warme terras voor u klaargemaakt. Patrick en Magda Groeneveld.