't Hookhoes Bier en Wijnlokaal

Adres
Grotestraat 126
7607CW Almelo
Telefoon
0546 814898
Dinerbon.com Almelo 't Hookhoes Bier en Wijnlokaal
Dinerbon.com Almelo 't Hookhoes Bier en Wijnlokaal
Dinerbon.com Almelo 't Hookhoes Bier en Wijnlokaal

Bent u op zoek naar een originele bestedingsmogelijkheid van uw dinerbon met vrienden, familie of collega’s in Almelo? U bent van harte welkom in Bier- en Wijnlokaal t Hookhoes. Dit sfeervolle bruine Café bevindt zich in een monumentaal pand aan het Catharina-Amaliaplein in het centrum van Almelo, naast een bioscoop en met vele andere vermakelijke activiteiten in de buurt. De inrichting van het pand benadrukt de historische sfeer. Het vele bruine hout van de bar, tafels en plafonds, samen met de antieke kroonluchters en gezellige gordijnen maken t Hookhoes tot de perfecte plek voor een avond borrelen en bijpraten met oude vrienden.

Bij bier- en wijnlokaal ’t Hookhoes kunt u naast de lekkerste bieren en wijnen ook diverse borrelhappen bestellen met uw dinerbon om de avond compleet te maken. Denkt u hierbij aan heerlijke tappas, zoals sweet peppers, gegratineerde champignons of rauwe ham met geitenkaas. Houdt u meer van een traditionele bitterbal of kaasplank? Ook dat is mogelijk! Wanneer u met grote groepen wilt borrelen of een evenement wilt organiseren bij ’t Hookhoes, dan kunt u vragen naar de mogelijkheden voor gebruik van de verschillende, modern ingerichte zalen. Ook kunt u bij mooi weer borrelen in de gezellige stadstuin, waarin houten elementen worden gecombineerd met moderne buitenmeubels voor een eigentijdse sfeer.

Wilt u met uw dinerbon genieten van de beste bieren en wijnen, met daarbij een lekkere borrelhap? Kom dan vooral langs bij Bier- en Wijnlokaal ’t Hookhoes in Almelo!