Restaurant Sluiszicht Blokzijl

Adres
Zuiderstraat 2-4
8356EA Blokzijl
Telefoon
0527 291 455
Dinerbon.com Blokzijl Restaurant Sluiszicht Blokzijl

Snelle hap óf uitgebreid dineren? Dit kan allemaal met uw dinerbon in een laagdrempelige en sfeervolle ambiance in historisch Blokzijl.

Aan de sluis van Blokzijl, met op de achtergrond de oude havenkolk, vindt u Café-Restaurant Sluiszicht. Hier bent u welkom voor een romantisch diner-voor-twee of een uitgebreide lunch met de hele familie. Bij Sluiszicht is het allemaal mogelijk, ook met uw dinerbon! Lekker eten in een ongedwongen sfeer, dat staat bij ons altijd voorop. Zo hebben wij een uitgebreide menukaart voor de lunch en het diner. Met de lunch bieden we onder andere heerlijke stokbroodjes met verschillende soorten beleg, paninis, sandwiches en uitsmijters. Daarnaast hebben wij heerlijke pannenkoekenkaart. Bij het diner kunt u kiezen uit onze koude en warme voorgerechten, royale vlees-, vis- en vegetarische gerechten en uiteraard een heerlijk dessert om uw maaltijd mee af te sluiten. Afrekenen kan met uw dinerbon!

Sluiszicht is door haar unieke ligging en warme sfeer al sinds jaar en dag een bekend adres om even heerlijk te ontspannen. Het is de perfecte uitvalsbasis voor een lange wandeling, fietstocht of zelfs vaartocht door een van de vele natuurgebieden in de omgeving. Zoals het Nationaal Park Weerriben-Wieden op zeer korte afstand. U kunt ons restaurant dan ook gemakkelijk per auto en fiets bereiken, maar ook per boot of kano over water. Kijk ook zeker even rond in het prachtige historische centrum van Blokzijl.

Sluiszicht kan nog het best omschreven worden als ongedwongen. ’s Zomers kunt u hiervan genieten op ons zonnige terras, maar de rest van het jaar is het goed toeven in onze behaaglijke ambiance. Zien wij u eens verschijnen met uw Dinerbon!