De Zeven Deugden

Adres
Prinsenstraat 2
7721 AJ Dalfsen
Telefoon
0529 - 434100
Dinerbon.com Dalfsen De Zeven Deugden
Dinerbon.com Dalfsen De Zeven Deugden
Dinerbon.com Dalfsen De Zeven Deugden
Dinerbon.com Dalfsen De Zeven Deugden

Brasserie De Zeven Deugden is gevestigd in een monumentaal pand aan de Prinsenstraat in Dalfsen. Vanaf het heerlijke terras of serre heeft u een prachtig uitzicht op de rivier de Vecht. Met uw Dinerbon kunt u tevens genieten van een kopje koffie, lunch of diner met een goed glas wijn. De brasserie staat bekend als de ‘’Huiskamer van Dalfsen’’ en is zeven dagen per week geopend. Zodra u het pand binnenstapt, zult u zich er gelijk helemaal thuis voelen!

De prettige bediening en de vakkundige koks van Brasserie De Zeven Deugden staat dagelijks voor u klaar om een heerlijke maaltijd voor u te verzorgen. U kunt ook gerust uw Dinerbon mee nemen. Tijdens de lunch kunt u kiezen uit een aantal typisch Hollandse broodjes, soepen, eiergerechten en warme specialiteiten. Bij deze brasserie kunt u trouwens ook gezellig borrelen. Bestel dan bij uw glas bier of wijn een lekkere bittergarnituur of nacho’s met gesmolten kaas. In de avond kunt u met de Dinerbon bij Brasserie De Zeven Deugden uitgebreid dineren. Op de dinerkaart staan allerlei vlees- en visgerechten met originele namen, zoals ‘’Kip ik heb je’’, ‘’De Begroeting’’ en ‘’Hier wordt niet op bespaard’’. Ook kunt u gaan voor ‘’Kaaskoppen: Zoals Nederlanders zijn’’. Dit is een heerlijke kaasfondue met bijpassende garnituur. Sluit uw maaltijd af met een heerlijk dessert, zoals hangop of dame blanche.

Brasserie De Zeven Deugden is de ideale plek voor een diner met een divers gezelschap. Er zal voor iedereen wat lekkers te vinden zijn op de uitgebreide menukaart. Pak uw Dinerbon en reserveer!