Plexat

Adres
Dorpstraat 3
7587AA De Lutte
Telefoon
0541 551350
Dinerbon.com De Lutte Plexat
Dinerbon.com De Lutte Plexat
Dinerbon.com De Lutte Plexat
Dinerbon.com De Lutte Plexat

Bent u er een dagje op uit getrokken in de natuurlijk omgeving van het dorp De Lutte? Vele fiets- en wandelroutes passeren dit kerkdorp, dus het is de perfecte tussenstop of eindbestemming! Kom dan naar Eetcafé Plexat om weer even helemaal tot rust te komen onder het genot van een hapje en drankje. Betalen kan hier namelijk ook gewoon met uw Dinerbon. Neem plaats op het terras aan de voorzijde (60 plekken) of zijkant (120 plekken) en geniet van een heerlijke lunch, borrel of diner. Koffie met huisgemaakte appeltaart kan natuurlijk ook! Hoe dan ook, u bent van harte welkom en uw Dinerbon is dat ook.

Tijdens de lunch kunt u bij Eetcafé Plexat onder andere belegde broodjes, gezonde salades en diverse lunchspecials bestellen. Wat dacht u bijvoorbeeld van de rijkelijk gevulde Twentse omelet of de huisgemaakt gehaktbal met friet en rauwkost? Door dit soort klassieke gerechten zult u zich helemaal thuis voelen bij Eetcafé Plexat. Ook in de avond kunt u gezellig komen eten met uw Dinerbon. Voor slechts €19,50 kunt u al een tweegangenmenu bestellen met bijvoorbeeld een salade met gerookte zalm en forel en een beef stroganoff met gebakken ui en champignons. Een lekker wijntje of speciaalbiertje maakt het af.

Bent u een echte carnivoor en heeft u last van keuzestress? Ruil dan uw Dinerbon om voor de Mixed Grill van Eetcafé Plexat. Dit is de ideale combinatie van biefstuk, varkensoester, kipfilet en een stukje spareribs. De vleesgerechten worden bereid op de speciale LAVA-grill, waardoor de specifieke smaken behouden blijven. Eet smakelijk!