Olde postkantoor

Adres
Markt 1
7701GV Dedemsvaart
Telefoon
0523 71 24 15
Dinerbon.com Dedemsvaart Olde postkantoor
Dinerbon.com Dedemsvaart Olde postkantoor
Dinerbon.com Dedemsvaart Olde postkantoor

Aan de Markt 1 in het mooie Dedemsvaart vindt u een bijzonder restaurant dat is gevestigd in een monumentaal pand. Het is restaurant Olde Postkantoor, dat, zoals de naam al doet vermoeden, is gevestigd in het oude postkantoor van Dedemsvaart. Het pand, dat stamt uit 1912, is prachtig onderhouden en biedt een unieke setting voor een gezellige middag of avond uit eten met vrienden, familie en andere bekenden. In dit restaurant kunt u sinds kort ook met uw dinerbon betalen, dus wanneer u naar een bijzondere en sfeervolle locatie op zoek was om uw dinerbon te besteden dan is dit bijzondere plekje in Dedemsvaart zeer zeker een aanrader.

Bij restaurant Olde Postkantoor, dat iedere woensdag tot en met zondag vanaf 12:00 uur geopend is, wordt gekookt met verse producten van het seizoen. Ook worden veel producten uit de eigen streek gebruikt, om zo unieke en smaakvolle gerechten voor u te creëren. Wat dacht u van een heerlijke entrecote met warme seizoensgroente en risotto, of van een ‘coq au vin’, het klassieke Franse stoofgerecht met kip en rode wijn? Of misschien een ‘varkenshaasje Postkantoor’, bereidt et pancetta, ratatouille, groene peper en tomaat? Dit is slechts een kleine greep uit alle heerlijkheden die restaurant Olde Postkantoor te bieden heeft, dus kom vooral eens langs met uw dinerbon om zelf alle mogelijkheden te ontdekken.

Het team van restaurant Olde Postkantoor hoopt u spoedig te mogen ontvangen in hun gemoedelijke restaurant op de mooiste locatie van Dedemsvaart. Neem dus uw dinerbon in de hand en breng een bezoek aan Olde Postkantoor!