Pizzeria Venezia

Adres
Markt 16
7701 GW Dedemsvaart
Telefoon
0523 - 615506
Dinerbon.com Dedemsvaart Pizzeria Venezia
Dinerbon.com Dedemsvaart Pizzeria Venezia
Dinerbon.com Dedemsvaart Pizzeria Venezia
Dinerbon.com Dedemsvaart Pizzeria Venezia

Woont u in de buurt van Dedemsvaart in Overijssel? Bent u een beetje een liefhebber van Italiaans eten? Dan hebt u de perfecte plek gevonden om te gaan eten met uw Dinerbon: restaurant Pizzeria Venezia! In dit stijlvolle restaurant met een echte Italiaanse ambiance kunt u zeven dagen per week terecht voor een hapje en een drankje. Pizzeria Venezia is open vanaf 16:00.

Het vriendelijke personeel zal u en uw gezin verwelkomen in een gezellig ingericht restaurant. Ze accepteren ook uw Dinerbon! U kunt hier ook heen tijdens een familiedag of zakendiner. Er is van alles mogelijk! Zelfs uw zoon of dochter kan hier een tof verjaardagsfeestje vieren. De kinderen kunnen dan zelf hun pizza maken, bakken en opsmikkelen. Bij elk soort etentje kunt u even helemaal tot rust komen en bijkletsen met uw gezin of vrienden. Pizzeria Venezia heeft een zeer uitgebreid menukaart, waarbij u de keus heeft uit diverse pasta’s, pizza’s en vlees/visgerechten. Ook maken de chefkoks de smakelijkste spareribs voor u klaar. U kunt voor zeer schappelijke prijzen dineren bij Pizzeria Venezia. Ook hebben ze verschillende deals op verschillende dagen. Zo is het op woensdag pastadag en op donderdag pizzadag, waarbij u slechts €8 betaald. Zo krijgt u veel terug in ruil voor uw Dinerbon. Ze hebben ook een aantal pikante pizza’s, voor wie dat aan kan…

Een bezoekje aan Pizzeria Venezia is ideaal in combinatie met het doen van de boodschappen. Het restaurant is namelijk gevestigd in de buurt van de Markt en de Van Dedemkerk. Parkeren is in deze buurt ook geen probleem. Waar wacht u nog op? Pak uw Dinerbon en ga genieten!