Restaurant Harwig

Adres
Ommerweg 1
7683 AV Den Ham
Telefoon
0546 - 671228
Dinerbon.com Den Ham Restaurant Harwig
Dinerbon.com Den Ham Restaurant Harwig
Dinerbon.com Den Ham Restaurant Harwig
Dinerbon.com Den Ham Restaurant Harwig

Restaurant Harwig is een heel gezellig restaurant in Den Ham, waar u van harte welkom bent om uw Dinerbon te besteden. Ze zijn geopend op maandag tot en met zaterdag tussen 11:00 en 21:00 en er is van alles mogelijk. Kom met z’n tweetjes, met het hele gezin of met een grote groep vrienden en geniet van een geweldige avond uit. Het is aan te raden om van tevoren te reserveren én om uw Dinerbon mee te nemen.

Het enthousiaste team van Restaurant Harwig hoopt u spoedig te mogen ontvangen. Bijzonder is dat ze niet werken met een menukaart, maar met een menumuur. Dat wil zeggen dat alle voor-, hoofd- en bijgerechten af te lezen zijn van de muur in het restaurant. Met uw Dinerbon kunt u genieten van een verassende maaltijd van hoge kwaliteit. Uiteraard hoort daar ook een lekker glaasje wijn bij! Restaurant Harwig staat bekend om haar sappige vleesgerechten van de grill. Deze worden voor uw neus bereid in de open keuken. Zodra u het restaurant binnen stapt, komen de heerlijke geuren u meteen al tegemoet! Zoekt u nog een leuke plek voor een feest? Denk dan ook eens aan Restaurant Harwig. Er is van alles mogelijk, van zowel een barbecue tot aan een stampotbuffet.

Restaurant Harwig is opgericht in 1836 en dient sinds die tijd als belangrijke ontmoetingsplaats voor bewoners van Den Ham. De authentieke gastvrijheid is dan ook nooit verloren gegaan. Het is zeer de moeite waard om eens te komen eten bij Harwig. Vergeet dan uw Dinerbon niet!