Queen of India

Adres
Grote Overstraat 58
7411 JD Deventer
Telefoon
0570 - 610697
Dinerbon.com Deventer Queen of India
Dinerbon.com Deventer Queen of India
Dinerbon.com Deventer Queen of India
Dinerbon.com Deventer Queen of India

Als u van Cuba houdt én van overheerlijk dineren, kunt u uw Dinerbon gebruiken bij Havana Bay. Dit unieke restaurant is het eerste en enige Cubaanse restaurant van de prachtige Hanzestad Deventer. In de historische binnenstad is het restaurant inmiddels een gevestigde naam geworden. Het restaurant zorgt hier als sinds de opening in 2006 voor een bijzondere Cubaanse ervaring. Voor de opening was de grote leider zelf met zijn persoonlijke bodyguards naar Deventer gekomen. ‘Fidel’ knipte het rode lint onder groot applaus door.

De menukaart van Havana Bay is compact, maar wordt regelmatig aangepast. De producten die wij gebruiken in onze gerechten zijn van hoge kwaliteit. De specialiteiten zijn onze gebakken kippenlevertjes op Cubaanse wijze, de schotel van gestoofd rundvlees met vijgen en onze tiramisu de plátano: tiramisu op z’n Cubaans bereid met banaan.

Overigens is eten bij Havana goedkoop. De soepen kosten €4,95, voorgerechten zijn er vanaf €6,95, hoofdgerechten vanaf €18,95 en de nagerechten voor €4,95. In de zomer hebben wij een fantastische aanbieding met een zorgvuldig samengesteld driegangenmenu voor maar €21,95

Niet alleen het eten ademt Cuba bij Havana Bay, ook de bijzondere ambiance. De muren van het restaurant zijn versierd met prachtige wandschilderingen. Hierop vindt u afbeeldingen van het Capitool, Che Guevara, Hemmingway en natuurlijk salsa.

Mocht u zin hebben in een sigaartje, laat het dan aan een van onze medewerkers weten. Op de cocktailkaart vindt u een uitgebreide keuze aan cocktails en sinds kort serveren wij ook echt Cubaans bier.

Zo kunt u met uw Dinerbon bij Havana Bay genieten van ‘Havana in de Hanzestad’. Een prachtig stukje Cuba middenin Deventer. Komt u dus snel eens langs bij ons en neem vooral uw Dinerbon mee. Tot dan