De Gloepe

Adres
Rheezerweg 84A
7795 DA Diffelen
Telefoon
0523 251231
Dinerbon.com Diffelen De Gloepe
Dinerbon.com Diffelen De Gloepe
Dinerbon.com Diffelen De Gloepe

Vakantie in eigen land is zo gek nog niet. Helemaal niet als je je Dinerbon gebruik voor Hotel en Restaurant De Gloepe in Diffelen. Diffelen is een buurtschap in Overijssel bij het plaatsje Hardenberg. Het gebied staat bekend om haar vele bossen waar je fantastisch kunt wandelen en fietsen. Midden in de bossen van Diffelen staat De Gloepe, gevestigd in een oude Saksische boerderij. De boerderij biedt gelegenheid om met je Dinercheque te overnachten, te lunchen en te dineren, maar ook om hier midden in de natuur een feestje te geven. Wanneer je van de Nederlandse bossen en heides houdt, kom dan eens naar De Gloepe in Diffelen.

Dineren in een gezellige ambiance

De boerderij restaurant is behoorlijk groot en beidt plaats aan 120 gasten. Daarnaast is er nog een aparte ruimte voor maximaal 30 personen, een ideale ruimte als je een persoonlijk feestje of bijeenkomst wilt organiseren. Gebruik je het diner met je Dinerbon, dan mag je kiezen voor het huismenu van De Gloepe of a la carte dineren. Naar keuze kies je voor het huismenu voor een 4-gangenmenu of een 5-gangenmenu. Daarbij kies je voor een menu met visgerechten, vleesgerechten of vegetarische gerechten. Zo maak je met het huismenu kennis met alles wat de kaart te bieden heeft. Uiteraard is het een verrassing wat je voorgeschoteld krijgt, maar er wordt altijd gewerkt met streekgerechten en producten uit het seizoen. Ook de kaart kent veel gerechten, netjes ingedeeld in voorgerechten, hoofdgerechten en desserts. Wat zeker het vermelden waard is, zijn de diverse soorten schnitzels die je kunt bestellen in allerlei smaken. Verder bevat de kaart nog enkele heerlijke nagerechten.

Ook voor feesten

De Gloepe is de ideale locatie om met je Dinercheque je feest te geven. De Gloepe is ook een officiële trouwlocatie waar je in de prachtige natuur kunt trouwen. De Gloepe heeft daarom een speciaal trouwarrangement samengesteld, zodat je hier de gehele dag kunt feesten. Naast de trouwplechtigheid is het mogelijk om een receptie te houden of je feest tot diep in de avonduren. Naast de ruimtes binnen, mogen je gasten ook gebruikmaken van de twee terrassen. Zo vier jij je feestje te midden van de landelijke natuur van Diffelen.