Al Saraya

Adres
Kuipersdijk 65
7512CB Enschede
Telefoon
06 245 51 296
Dinerbon.com Enschede Al Saraya
Dinerbon.com Enschede Al Saraya
Dinerbon.com Enschede Al Saraya

Restaurant Al Saraya, gelegen in de sfeervolle binnenstad van Enschede, biedt u de mogelijkheid om eens gerechten uit het Midden-Oosten te verorberen. De locatie waar u dineert is ingericht als een authentieke Syrische plek, waar het aanbod aan maaltijden zeer divers is. Houdt u van de gerechten uit het Midden-Oosten? Of wilt u zich eens laten verassen door onontdekte exotische producten? Dan is dit de plek waar u uw dinerbon het beste kunt verzilveren.

Voor iedereen afkomstig uit Twente en omstreken is dit het ideale stulpje om eens kennis te maken met alles wat de Syrische keuken te bieden heeft. Uw dinerbon kan hier besteed worden aan de gerechten van de zeer uitgebreide menukaart. Zo kunt u genieten van Mezzes, de Arabische versie van tapas. Dit geeft u de mogelijkheid om meerdere kleine gerechten te proeven. Zo zijn er koude mezzes, meestal bestaand uit diverse groenten, maar ook warme mezzes, die bestaan uit verschillende vleessoorten. Allemaal op perfecte wijze geprepareerd. Naast mezzes, biedt de menukaart verschillende salades, gerechten met vis, gerechten met gegrilld vlees, maar ook vegetarische gerechten ontbreken niet op de kaart. Mocht uw honger nog niet gestild zijn, of uw wilt uw laatste tegoed van uw dinerbon meteen besteden, dan zijn er ook nog authentieke Arabische nagerechten te verkrijgen. U kunt ook kiezen voor een van de samengestelde driegangen menu’s. Deze zijn verkrijgbaar voor twee of meer personen, en bestaan uit meerdere mezzes, hoofdgerechten en nagerechten.

Dus twijfel niet langer, en maak uw keuze voor restuarant Al Saraya, de ideale plek om uw dinerbon te verzilveren. Laat u verwennen door de Syrische gastvrijheid!