De Twentse Es

Adres
Keppelerdijk 200
7534 PA Enschede
Telefoon
053 - 4612200
Dinerbon.com Enschede De Twentse Es
Dinerbon.com Enschede De Twentse Es
Dinerbon.com Enschede De Twentse Es

Een avond geen zin om te koken? Breng dan eens een bezoek aan restaurant de Twentse Es. Hier weten wij precies hoe wij u kunnen verwennen. Ons restaurant is gelegen op camping de Twentse Es. Deze camping grenst aan de mooie Twentse natuur en de stad Enschede. Het is dus de perfecte uitvalsbasis voor zowel fietsers en wandelaars als mensen die een dagje naar Enschede zijn geweest. In ons restaurant is plek voor 60 personen en buiten hebben wij een mooi terras met prachtig uitzicht. U zult bij de Twentse Es ultiem kunnen ontspannen en dan kunt u ook nog eens met uw Dinerbon betalen!

Op onze kaart vindt u allerlei overheerlijke vis-, vlees- en vegetarische gerechten. U kunt bij ons een simpele maaltijd nuttigen of voor een uitgebreid driegangendiner gaan. Onze koks doen ook altijd zeer hun best op onze lekkere desserts. De menukaart wisselt vaak, maar wij vinden het nooit probleem om u een favoriet van een vorige kaart te serveren. Specialiteit van onze kaart zijn de steaks. Elke dag laten wij vers vlees bezorgen door de ambachtelijke slager De Hoeve uit St. Isodorushoeve. Deze slager houdt zijn eigen vee, dat precies wordt afgemest voor superkwaliteit vlees. Niet alleen ons vlees is altijd vers, maar ook onze groenten en fruit laten wij dagelijks vers bezorgen.

De zomer is een bezoek aan De Twentse Es extra aantrekkelijk door onze voordelige barbecuemenu. Elke zaterdag van 17.00 tot 20.00 serveren wij een bord met 3 soorten vlees, stokbrood met sausjes, salade en groentes voor maar €12,-.

Zien wij u snel eens met uw Dinerbon verschijnen? Wij kijken ernaar uit en garanderen u altijd een onvergetelijk lekkere en gezellige avond bij de Twentse Es.