Restaurant Moods

Adres
Oude Deldenerweg 203
7548 PM Enschede
Telefoon
+31 (0)534 283 005
Dinerbon.com Enschede Restaurant Moods

In de prachtige Twentse natuur ligt het mooie het restaurant Moods in het resort Sandton Bad Boekelo. Hier bereiden chef-kok Henry Hol en zijn team de meest voortreffelijke culinaire sensaties. Het menu bij Moods wisselt regelmatig, omdat we bij Moods gebruik maken van biologische seizoens- en streekproducten. De gerechten zijn een combinatie van zowel overheerlijke streekgerechten als internationale klassiekers. Voor €29,50 kunt u zich bij ons laten verrassen door het driegangen ‘Chef’s menu’. Dit menu wordt elke dag opnieuw zorgvuldig samengesteld door onze chefs. Op onze wijnkaart vindt u heerlijke internationale wijnen tegen eerlijke prijzen. Ons personeel wil altijd met u op zoek gaan naar een wijn die past bij uw gerecht en persoonlijke smaak. Als kerst op de taart kunt u bij Moods afrekenen met uw Dinerbon.

 

De zomermaanden zijn bij Moods om van weg te dromen. Ons prachtige terras geeft dan een fantastisch uitzicht op de tuin en vijver. In deze maanden serveren wij in plaats van het á la carte diner een uitgebreid dinerbuffet. Dit is inclusief dessertbuffet. Om u het echte gevoel van Twents genieten te laten beleven kunt u op vrijdag gebruik maken van het diner buffet mét live cooking. Op dinsdag is er een heerlijke barbecue.

 

Bij Moods kunt u genieten van een kopje koffie, een heerlijke lunch of een uitgebreid diner. Dit alles terwijl u zich middenin het prachtige Twentse landschap bevindt. U kunt uw Dinerbon hier dus altijd uitstekend besteden. Wij hopen u heel snel te mogen verwelkomen. Tot dan!