Savenije

Adres
Dorpsstraat 149-151
7524 CN Enschede
Telefoon
053 4336644
Dinerbon.com Enschede Savenije
Dinerbon.com Enschede Savenije
Dinerbon.com Enschede Savenije
Dinerbon.com Enschede Savenije

Ontdek de mooie en sfeervolle serre als je met je restaurantbon langskomt bij Savenije in Enschede

Restaurant Savenije in Enschede beschikt over een mooie serre, waar je in sfeer kunt genieten van je restaurantbon. Doordat de serre gebouwd is aan de achterzijde van het hotel, weet je zeker dat je hier genoeg privacy hebt. De serre biedt een mooi uitzicht over het terras en de tuin van dit hotel, waardoor deze ruimte zich ook uitstekend leent voor zakelijke activiteiten. Liever een keer dineren of lunchen met een groot gezelschap? Ook dan ben je van harte welkom in de serre. Ook mag je tijdens de zonnige dagen van het jaar plaatsnemen in de tuin van Savenije in Enschede. Ideaal om van een drankje te genieten, voordat de eerste gang geserveerd gaat worden.

Een à la carte kaart staat centraal bij Savenije in Enschede

Maak jij binnenkort met je restaurant cadeau kennis met de à la carte kaart van Savenije in Enschede? Je hebt de keuze uit diverse culinaire verrassingen, waarbij de keukenbrigade maar al te graag met producten uit de streek werkt. Hierdoor bestaat de kaart regelmatig uit verschillende smaakvolle gerechten van het seizoen. Zo heb je regelmatig de keuze uit wildgerechten tijdens de wintermaanden en mosselen en asperges tijdens de zomermaanden.

Regel met een restaurant cadeau een feest bij Savenije in Enschede

Wil je graag een zakelijke meeting, een verjaardag of een ander evenement organiseren? In dat geval ben je bij Savenije in Enschede aan het juiste adres. Er is plek voor maximaal 250 gasten, zodat kleine en grote evenementen tot de mogelijkheden behoren. Maak je de zaal graag wat kleiner? Het personeel van Savenije in Enschede kan dit uiteraard voor je verzorgen, door de ruimte in meerdere kleine zalen in te delen.