Toscana

Adres
Pijpenstraat 20
7511 GM Enschede
Telefoon
053 - 4303078
Dinerbon.com Enschede Toscana
Dinerbon.com Enschede Toscana
Dinerbon.com Enschede Toscana
Dinerbon.com Enschede Toscana

U vindt Ristorante Toscana op een mooie locatie in het centrum van Enschede. Elke Enschedese fijnproever weet dat hij bij Toscana moet zijn voor echt traditioneel Italiaans genieten in een eigentijds jasje. Ook het interieur voldoet aan deze beschrijving; warm en trendy, met zoveel mogelijk comfort voor de gast als mogelijk. Het terras is helemaal een fijne verrassing voor de zonnige dagen. U kunt uw dagje shoppen of rondkijken in Enschede goed combineren met een bezoek aan dit leuke restaurant. Uw Dinerbon is hier verstandig besteed!  

De kaart bestaat uit een grote verscheidenheid koude en warme antipasti en vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast serveren wij overheerlijke Italiaanse desserts. Uiteraard kunt u bij ons ook terecht voor een overheerlijke pizza met dunne, krokante bodem, een verse pasta of een van onze populaire risotto’s. Bij de gerechten kunt u een heerlijk flesje wijn bestellen die wij zelf hebben geselecteerd.

Voor de kinderen en familie’s zijn er vele mogelijkheden bij Toscana. Wij hebben speciale kindergerechten en een leuke speelhoek. U kunt ook vragen om een kleurplaat en potloden zodat uw kind de tafel niet hoeft te verlaten.

De gerechten bij Toscana worden bereid van goede en verse producten, maar wij streven ernaar de prijzen zo scherp mogelijk te houden.

Bij Toscana in Enschede proeft u de Italiaanse keuken zoals u hem nooit proefde. U kunt zeven dagen per week bij ons terecht voor het diner. Onze bediening zal u vriendelijk en snel tot hulp zijn. Wij kijken uit naar uw bezoek en herinneren u eraan dat uw Dinerbon bij Toscana ook welkom is!