Het Rheins

Adres
Reintszijweg 1b
7468 SL Enter
Telefoon
0547 - 383531
Dinerbon.com Enter Het Rheins
Dinerbon.com Enter Het Rheins
Dinerbon.com Enter Het Rheins
Dinerbon.com Enter Het Rheins

Ten midden van het prachtige groene Twenste landschap ligt het plaatsje Enter. U heeft nu exclusief de mogelijkheid om met uw dinerbon dit plaatsje culinair te gaan verkennen, beginnend bij Restaurant Het Rheins! Dit gezellige familierestaurant heeft een warme sfeer, die wordt veroorzaakt door de mooie natuurstenen wanden, eikenhouten elementen en gezellige haard. ’s Zomers is het mooie terras geopend en kunt u te midden van het groen met uw dinerbon genieten van een lekker cappuccino met taart, een stevige lunch of een heerlijk diner.

Bij Het Rheins wordt gekookt met streekproducten en biologische producten van het seizoen. De kaart wisselt daardoor regelmatig en bevat bourgondische gerechten met de ingrediënten die op dat moment het aller meest vers en dus het aller lekkerst zijn! Kom bijvoorbeeld proeven van varkenshaasoesters gevuld met gedroogde pruimen en geitenkaas in portsaus, voorafgegaan door in olijfolie gebakken mosselen met bosui, afgeblust met room en kruidenboter en geserveerd met brofetti broodjes. Zin in een soepje? De kreeftensoep met rivierkreeftenstaartjes is een goede optie wanneer u iets kleins wilt eten! Naast de gewone dinerkaart kunt u bij restaurant Het Rheins ook vragen naar de lunchkaart, de kindergerechten kaart of de speciale pannenkoeken kaart.

Een bezoek aan restaurant Het Rheins staat garant voor een geheel verzorgde avond uit waarbij jong en oud zich goed amuseren. Ervaar de Twentse gastvrijheid en proef van alle lekkernijen die de chef voor u in petto heeft. Dit alles rekent u natuurlijk af met uw dinerbon dus vergeet ook deze niet thuis wanneer u richting Het Rheins vertrekt!