De Rietstulp

Adres
Dominee T.O. Hylkemaweg 15
8355 CE Giethoorn
Telefoon
0521 - 361833
Dinerbon.com Giethoorn De Rietstulp
Dinerbon.com Giethoorn De Rietstulp
Dinerbon.com Giethoorn De Rietstulp
Dinerbon.com Giethoorn De Rietstulp

Aan de Hylkemaweg en de Cornelisgracht ligt nog geen 300 meter van de historische dorpskern van Giethoorn een prachtig met riet overdekt restaurant. Dit “rietstulpje” biedt een heerlijke culinaire verrassing voor elke portemonnee en voor elk gezelschap. De gastvrije bediening verwelkomt iedereen met open armen en de goede chefs maken hier met heel veel liefde een grote variété aan gerechten klaar. U moet met uw Dinerbon hier zeker eens langs gaan.

 

Bij het Rietstulpje kunt u terecht voor een overheerlijke lunch en een à la carte diner, maar ook voor een bijzondere High Tea of brunch. Voor de bierliefhebbers biedt dit gezellige restaurant zelfs een High Beer. U krijgt verschillende bieren om te proeven met passende koude en warme hapjes. Voor grote groepen kunnen er bij het Rietstulpje heerlijke ontbijtjes worden georganiseerd, gezellige picknicks en bijvoorbeeld een leerzame kookworkshop of een zomerse barbecue. Kijk voor al deze mogelijkheden ook eens op de site. Hier vindt u ook sfeerimpressies van dit niet in woorden te vatten restaurant.

 

Het menu van het Rietstulpje is zeer gevarieerd en biedt aan ieder wat wils. Met de lunch kunt u bijvoorbeeld kiezen uit soepen, salades, royale lunchgerechten, lekkere omeletten of snacks en zelfs pannenkoeken. Uiteraard kunt u ook altijd binnenlopen voor een lekker ijsje of een borrelhapje. Bij het diner kunt u zelf een uitgebreid menu samenstellen of gaan voor een gerecht van het plate-menu. Alles is met zorg en liefde bereid en dat proeft u!

 

Wilt u heerlijk dineren op een prachtige warme locatie? Gebruik dan uw Dinerbon voor restaurant het Rietstulpje. Hier staat de deur altijd open en maakt de attente bediening van elk bezoek een hele beleving!