De Witte Hoeve

Adres
Zuiderpad 32
8355 CA Giethoorn
Telefoon
0521 361428
Dinerbon.com Giethoorn De Witte Hoeve
Dinerbon.com Giethoorn De Witte Hoeve
Dinerbon.com Giethoorn De Witte Hoeve
Dinerbon.com Giethoorn De Witte Hoeve

Ga je een dagje op stap naar Giethoorn? Even lekker een dagje de toerist uithangen in eigen land? Je sluit jouw bezoek aan Giethoorn goed af met een diner bij De Witte Hoeve. Dit is een prachtig restaurant midden in Giethoorn. Je mag een dinercheque gebruiken bij dit restaurant voor een lunch of diner! Neem jouw dinercheque dus mee en geniet van een geweldig dagje Giethoorn!

Pannenkoeken

De Witte Hoeve serveert de hele dag door pannenkoeken. Je kiest hier niet zomaar een pannenkoek, nee dit restaurant heeft bijzondere en unieke pannenkoeken. Zo kun je een pannenkoek met snoepjes bestellen, maar ook hartige varianten. Jouw dagje Nederlandse cultuur opsnuiven is natuurlijk perfect in combinatie met een lekkere pannenkoek. Je kunt bij De Witte Hoeve komen lunchen en een pannenkoek bestellen, maar kunt hier ook pannenkoeken al diner bestellen. De Witte Hoeve is dus een perfect restaurant voor gezinnen!

Ruime keuze

Naast de keuze uit de lekkerste en meest bijzondere pannenkoeken, heeft De Witte Hoeve ook een menukaart voor andere lekkere gerechten. Ben jij geen fan van de pannenkoek of is niet iedereen in jouw gezelschap liefhebber van de pannenkoek? Dan kun je alsnog komen lunchen of dineren bij De Witte Hoeve. Geniet van de royale menukaart en bestel de lekkerste broodjes of soepen voor de lunch. De dinerkaart staat vol met verschillende gerechten met vlees, vis of vega.

Toplocatie

De Witte Hoeve is gelegen in een prachtige oude woning in Giethoorn. Je geniet van een lunch of diner op een toplocatie in het midden van Giethoorn. Kies voor een tafeltje aan het raam en kijk tijdens jouw diner uit over het pittoreske Giethoorn.

Je doet er goed aan om een tafeltje online of telefonisch te reserveren voor De Witte Hoeve wanneer je naar Giethoorn gaat. Zo ben je verzekerd van een tafeltje en geniet je van een heerlijke lunch of diner. Vergeet niet om jouw dinerbon mee te nemen, je kunt dan een diner of lunch naar keuze bestellen. Met een dinerbon wordt jouw dagje Giethoorn nog beter.