Grand Cafe Fanfare

Adres
Binnenpad 68
8355 BV Giethoorn
Telefoon
0521 36 16 00
Dinerbon.com Giethoorn Grand Cafe Fanfare
Dinerbon.com Giethoorn Grand Cafe Fanfare

In het noorden van het land ligt een juweeltje. Dit juweeltje, dat in de volksmond ook wel ‘Het Venetië van het Noorden’ wordt genoemd, is natuurlijk Giethoorn. In Giethoorn is een harmonie tussen water en land ontstaan. Dit is een perfect gebied voor de watersport dus. Na een hele dag in de touwen van een boot te hangen krijgt ieder mens een lekkere trek. Gelukkig kunt u daarvoor altijd terecht bij het Grand Café Fanfare. Ook met een dinercheque van Diner Cadeau.

Bij Fanfare kunt u ouderwets genieten in een modern jasje. Er wordt met een knipoog verwezen naar het glorierijke verleden van het Grand Café. Gelukkig zijn ze bij Fanfare nooit op hun lauweren gaan rusten. Ze hebben zich altijd geprobeerd te verbeteren. En met succes. De huiselijke en ongedwongen sfeer, in combinatie met een enorm gastvrij personeel, doet elke gast zich op zijn gemak voelen. Deze gastvrijheid draagt enorm bij aan de sfeer en is daarom één van de funderingen waar het succes van Fanfare op is gebouwd. De kwaliteit van het eten en de arrangementen die Fanfare verzorgt zijn de andere twee. De kwaliteit van het eten wordt gewaarborgd door een buitengewoon ervaren keuken brigade en het management van het Grand Café.

De arrangementen die bij Fanfare geregeld kunnen worden zijn talrijk. U kunt bijvoorbeeld altijd een trouwerij vieren maar ook voor een bedrijfsuitje bent u bij Fanfare altijd welkom. Ook zijn er romantische uitjes aan te vragen, zoals ‘De Picnic’ waarbij u van het café een picnic mand krijgt en wordt aangewezen waar de meest romantische plekjes zijn. Laat uw dag plannen door het uitstekende team van Fanfare. En betaal dat met een dinercheque van Diner Cadeau.