Bistro de Postkoets

Adres
Blankenburg 4a
7481 DX Haaksbergen
Telefoon
053 5728794
Dinerbon.com Haaksbergen Bistro de Postkoets
Dinerbon.com Haaksbergen Bistro de Postkoets
Dinerbon.com Haaksbergen Bistro de Postkoets
Dinerbon.com Haaksbergen Bistro de Postkoets

Met uw Dinerbon kunt u in het centrum van Haaksbergen terecht bij Bistro de Postkoets. Bistro de Postkoets is een gezellige tent die staat voor heerlijk eten voor een betaalbare prijs. De Postkoets is dan ook dé locatie voor een gezellige, smakelijke avond uit. Bij de Postkoets bent u dan ook aan het juiste adres voor een gezellig en lekker diner, een memorabel feest en voor het afhalen van een lekker gerecht voor thuis. Kom met uw Dinercadeaubon genieten van de heerlijke gerechten, die onze koks met zorg en passie bereiden. Kijk op onze uitgebreide à la carte menukaart en maak uw keus. Na afloop kunt u van onze dessertkaart een heerlijk nagerecht bestellen. Onze wijnkaart vormt de perfecte aanvulling op uw diner, en staat dan ook vol met passende wijnen.

Wij houden graag rekening met uw dieetwensen en allergieën. Twijfel dan ook niet om deze door te geven aan onze keuken! Veel van onze gerechten kunt u ook glutenvrij verkrijgen, dankzij de verse ingrediënten die wij gebruiken voor onze gerechten. Dieetbeperking of niet, onze kaart herbergt een aantal verrassende gerechten. Probeer onze heerlijke sliptongetjes, of de ‘Spies ONWIES’, die ons bekend heeft gemaakt in Haaksbergen en omstreken. De spies bestaat uit een kilo rundvlees, geserveerd in twee gangen met sauzen naar keuze. Waar u ook zin in heeft, wij hebben iets lekkers voor u op de kaart staan!

Neem uw Dinercadeaubon mee en kom gezellig bij ons langs in Haaksbergen. Wij heten u alvast van harte welkom en we kijken uit naar uw bezoek!