Kampkuiper

Adres
Almeloseweg 113
7615 NA Harbrinkhoek
Telefoon
0546 - 629962
Dinerbon.com Harbrinkhoek Kampkuiper
Dinerbon.com Harbrinkhoek Kampkuiper
Dinerbon.com Harbrinkhoek Kampkuiper
Dinerbon.com Harbrinkhoek Kampkuiper

U ervaart met uw Dinerbon bij Restaurant Kampkuiper ‘het nieuwe dineren’. Dit betekent ongedwongen genieten van heerlijke gerechten tegen een eerlijke en betaalbare prijs. Het mooi gelegen en nostalgische ogende restaurant Kampkuiper is een lust voor het oog én de inwendige mens. Passend in de mooie omgeving is het restaurant gebouwd in Saksische stijl zodat het de uitstraling heeft van een Twentse Hoeve. De hoeve is nog verfraaid met grote boogramen. Binnen kijkt u uw ogen uit door de prachtige open keuken. Onder een handgemaakte koperen kap bereiden de koks hier met veel passie uw gerechten. Buiten is een royaal terras en een heerlijke speeltuin. Zeg nou zelf? Wat is er fijner dan genieten van een lekker wijntje in de zon terwijl uw kinderen genieten van een lekker softijsje. Voor verschillende gelegenheden zijn er mooie ontvangstruimtes en een ruime feestzaal.

De kaart van Kampkuiper beidt aan ieder wat wils. U kunt genieten van een simpele schnitzel met patat tot culinaire combinaties met dagverse vis of een van onze wildgerechten. Wij hebben samenwerking met producenten die net zoveel plezier in hun vak hebben als wij hoog in het vaandel staan. Geniet daarom van een glas wijn van Gustaf Krug, entrecote van de Black Angus of Simmentaler koeien of ijs van een van de regionale ijsmakers. Wij zijn als restaurant graag verbonden bij de streek en de cultuur van Twente en houden deze op onze manier in ere.

Bij Kampkuiper wordt u meegenomen naar de geuren, kleuren en smaken van het vroegere Twente. Ervaar dit zelf met uw Dinerbon van Diner Cadeau!