Den Herdenbergher

Adres
Oosteinde 32
7772 CB Hardenberg
Telefoon
0523 - 261604
Dinerbon.com Hardenberg Den Herdenbergher

Het gezelligste café van Hardenberg is al meer dan dertig jaar Grand Café Den Herdenbergher. Het in het centrum gelegen café biedt heerlijk eten en drinken in een gezellige en warme setting. Wanneer u bij ons komt eten blijft u hoogstwaarschijnlijk de hele avond zitten. Wij bieden cocktailavond, dansavonden en geven nieuwe artiesten de mogelijkheid hun muziek te laten. Met uw Dinerbon zit u bij Den Herdenbergher goed voor de hele avond.

 

Vanaf twaalf uur kunt u bij ons komen genieten van de lunch. U kunt kiezen uit heerlijke broodjes, salades, soepen en warme gerechten. Ook de echte café-klassiekers worden bij ons niet vergeten. Vanaf vier uur kunt u de dinerkaart erbij pakken. U maakt een keuze tussen één van onze specialiteiten of een gerecht van ons uitgebreide plate-menu. De beste chefs bereiden alle gerechten met heel veel zorg een aandacht. U kunt uw speciale wensen altijd doorgeven, zodat zij een ander heerlijk gerecht speciaal voor u bereiden!

 

Onze wijnkaart is ook zeker het vermelden waard. Hierop staan de beste wijnen zorgvuldig door ons geselecteerd. Bij de High Wine kunt u vier van onze kwaliteitswijnen proeven en daarbij genieten van verschillende warme en koude hapjes. Bij de High Beer komt de bierliefhebber aan z’n trekken. Echte theeleuten vergeten wij ook niet; de traditionele High Tea is uiteraard ook een optie.

 

Den Herdenbergher is meer dan een café en meer dan restaurant. Bij ons kunt u genieten van het beste eten en drinken met een fantastische sfeer. Ons team heet u alvast van harte welkom. Neem ook vooral uw Dinerbon mee om mee af te rekenen!