Restaurant Cucina 39

Adres
Voorstraat 39
7772AB Hardenberg
Telefoon
0523 680 650
Dinerbon.com Hardenberg Restaurant Cucina 39
Dinerbon.com Hardenberg Restaurant Cucina 39

In 2015 heeft Restaurant Cucina 39 haar deuren geopend in het centrum van Hardenberg. Chef-kok Antonio Usai laat u kennis maken met traditionele Italiaanse gerechten, allen bereid met verse en authentieke Italiaanse producten. Met uw Dinerbon kunt u op een unieke manier genieten van de populairste keuken ter wereld! Cucina 39 is zeven dagen per week geopend. Loop eens binnen of reserveer.

Cucina 39 heeft een uitgebreide menukaart, die gevuld is met bijzondere Italiaanse specialiteiten. De chef-kok is afkomstig van het eiland Sardinië en schotelt u graag één van zijn traditionele Sardijnse recepten voor. Proef de zee en bestel met uw Dinerbon een fregola met garnalen, kreeft en krab of een soep van fregola met artisjokken en pecorino. De antipasti van Cucina 39 is tegenwoordig al een begrip in Hardenberg en omstreken. Voor slechts €24,50 krijgt u voor twee personen een uitgebreid bord met verschillende culinaire hapjes en brood. Daarnaast serveren ze bij Cucina 39 een ruime hoeveelheid aan pizza’s, pasta’s, risotto’s, salades, visgerechten en vleesgerechten. Wat dacht u van een Penne met zalmsnippers, garnalen, kaviaar en cherrytomaatjes? Of een ossenhaas met oesterzwam, knapperige bacon en gorgonzolacrème? Met uw Dinerbon kunt u hier echt bijzondere Italiaanse gerechten proberen. Ook vegetariërs en mensen met een glutenallergie hebben veel keus!

Ze bieden u ook een uitstekende selectie van mooie Italiaanse wijnen en bieren die uw maaltijd perfect zullen begeleiden. Laat u adviseren door het vriendelijke personeel en geniet! Cucina 39 hoopt u spoedig te mogen verwelkomen voor een diner met uw Dinerbon.