Brasserie Dertien

Adres
Dorpsstraat 17
8111AA Heeten
Telefoon
0572 381217
Dinerbon.com Heeten Brasserie Dertien
Dinerbon.com Heeten Brasserie Dertien
Dinerbon.com Heeten Brasserie Dertien

Wilt u graag met uw dinerbon een leuke avond beleven in het leuke dorpje Heeten in Overijsel? Dan hebben wij goed nieuws voor u. U bent namelijk van harte welkom om met uw dinerbon een heerlijke middag of avond van uw vrije tijd te genieten bij Brasserie Dertien, een gezellige brasserie die zich bevindt in het hart van het dorp. U bent welkom voor een borrel met lekkere biertjes of wijntjes en de nodige borrelhappen, maar ook voor bijvoorbeeld een zakendiner, een lunch met familie of om even heerlijk bij te praten met oude vrienden op het zonnige terras onder het genot van een goede kop koffie. Bij Brasserie Dertien vinden ze dat uw vrije tijd iets is om echt goed van te genieten en in de brasserie kan dat zeer zeker!

Wat betreft eten en drinken heeft u bij Brasserie Dertien een zeer ruime keus. U kunt komen genieten van heerlijke verse belegde broodjes tijdens het middaguur, en ’s avonds kunt u al voor tien euro de weekhap eten! Andere lekkere gerechten die u met uw dinerbon kunt bestellen zijn de originele wienerschnitzel, de Black Tiger garnalen met pasta en de beefburger met friet en salade. Alle gerechten worden uiteraard gemaakt van verse ingrediënten en zijn daardoor extra smaakvol. Heeft u na het hoofdgerecht nog zin in iets zoets, probeer dan de cheesecake met framboos of ga voor een biologische yoghurt met vruchten. Ook staan er op het menu enkele koffiespecials die de moeite van het proberen waard zijn.

Laat u verassen door de vele mogelijkheden die u heeft bij Brasserie Dertien en neem snel uw dinerbon mee naar het leuke plaatsje Heeten voor een leuke vrijetijdsbesteding!