In de Tonne

Adres
Dorpsstraat 66
7447 CT Hellendoorn
Telefoon
0548 - 654265
Dinerbon.com Hellendoorn In de Tonne
Dinerbon.com Hellendoorn In de Tonne
Dinerbon.com Hellendoorn In de Tonne
Dinerbon.com Hellendoorn In de Tonne

In het stadje Hellendoorn, op het randje van Twente, ligt het altijd gezellige restaurant- en zalencentrum In De Tonne. Hier staat de gast op nummer 1 en een verse pot koffie op het vuur. U kunt in de zomer heerlijk vertoeven op het terras en als het kouder wordt gezellig eten in het restaurant. U kunt hier altijd terecht. Ook met de dinercheque. Voor dat verse kopje koffie of juist voor een echte maaltijd. Ook kunt u hier terecht met elk gezelschap. Of u nu met 2 personen of met 250 personen langs wilt komen. Laat het wel even weten als u met meer dan 10 personen op bezoek wilt, zodat u zeker weet dat er voor iedereen een stoel is.

In De Tonne heeft voor elke situatie wel een arrangement. Of u nu gewoon een lunch buffetje wilt of een heus fiets arrangement. Het kan allemaal. Ook betalen met een Dinercheque.

Wat In De Tonne alleen echt bijzonder maakt is het ‘De Proeverij’ arrangement. U kunt dit bestellen vanaf twee personen. Het idee achter De Proeverij is dat u tot 23 uur onbeperkt kunt eten. U bestelt elke ronde twee hapjes zodat u smaken en gerechten kunt proberen die u anders misschien nooit zou proberen. Mocht u toch liever op een conventionele manier eten probeer dan gewoon de kaart. De Schnitzel is bijvoorbeeld zeer smakelijk.

Wees niet bevreesd en kom snel langs bij In De Tonne of geef het cadeau met de Dinercheque.