Landgoed De Uitkijk

Adres
Hellendoornsebergweg 8
7447PA Hellendoorn
Telefoon
0548 - 65 41 17
Dinerbon.com Hellendoorn Landgoed De Uitkijk
Dinerbon.com Hellendoorn Landgoed De Uitkijk
Dinerbon.com Hellendoorn Landgoed De Uitkijk

Landgoed De Uitkijk is de ultieme plek om weer even helemaal te ontsnappen aan het drukke bestaan in de stad. Het bevindt zich namelijk aan de rand van De Sallandse Heuvelrug, een prachtig natuurpark met vele wandel- en fietsroutes. Geniet van de rust, de ruimte en een heerlijke lunch of diner natuurlijk! Vanaf het terras heeft u een prachtig uitzicht over de heiden en bossen. Het feit dat u kunt betalen met uw Dinerbon, maakt het allemaal nóg veel gemakkelijker…

Bij Landgoed De Uitkijk staan pure gerechten en lokale biologische producten centraal. De menukaart wordt afgestemd met de ingrediënten die elk seizoen biedt. Zo kunt u in de lente genieten van asperges, in de zomer van vers fruit en kunt u in de winter opwarmen met een heerlijke wild- of stoofschotel. Wissel uw Dinerbon in voor een hoofdgerecht of een twee-, drie-, vier- of vijfgangendiner. U kunt uw diner dus zo uitgebreid maken als u wilt! Onder de hoofdgerechten vindt u ambachtelijke gerechten zoals kalfsribeye, tournedos en rogvleugel. De vegetariërs kunnen smullen van een portobello met bunkerkaas, groene asperges, pesto, schuim van geitenkaas en honing. Zo kan iedereen aan tafel genieten van een perfect diner! Reserveer nu bij De Uitkijk en neem uw Dinerbon mee.

Heeft u iets te vieren? Besteed dan uw Dinerbon aan een gezellige High Tea met vrienden of familie. Deze bestaat uit luxe sandwiches, scones, quiche, warme gerechten, brownies, muffins en vele andere zoetigheden. Ze hebben zelfs een kinder-High Tea, zodat iedereen mee kan doen!