Akropolis Hengelo

Adres
Stationsplein 72
7551 CR Hengelo
Telefoon
074 243 7323
Dinerbon.com Hengelo Akropolis Hengelo
Dinerbon.com Hengelo Akropolis Hengelo
Dinerbon.com Hengelo Akropolis Hengelo
Dinerbon.com Hengelo Akropolis Hengelo

U kunt met uw Dinerbon nu ook terecht bij Grieks restaurant Akropolis in Hengelo. Hier kunt u in een ware oase van rust de jachtige wereld en stress van alledag even helemaal achter u laten. Rust, tijd, aandacht en zorg voor de gast staan bij ons voorop. U kunt bij ons een ontspannen avond beleven zodat u uw dag voldaan kunt afsluiten. Ons prachtige restaurant ligt aan het centrale Stationsplein van Hengelo, maar het comfortabele interieur zullen u alle hectiek van buiten doen vergeten. U kunt bij ons aanschuiven voor een klein  hapje, een drankje of om lekker lang te tafelen. Wanneer de temperaturen ook Grieks zijn, kunt u uitwijken naar ons ruime terras. Binnen hebben wij verschillende eethoekjes ingericht voor als u intiem wilt dineren. Voor grote groepen is er een zaal gemaakt. Alles wijst er bij Akropolis op dat u op een ontspannen vakantie bent in een prachtig land. Kom met uw Dinerbon deze Griekse ervaring beleven.

Onze menukaart heeft een brede variatie aan Griekse vis-, vlees- en vegetarische gerechten. Hoewel de gerechten uit de klassieke Griekse keuken komen, worden zij allemaal bereid met een snufje uit de moderne tijd. Wij gebruiken enkel de meest verse producten van de beste kwaliteit. Bij een allergie of speciale wens, kunnen wij u altijd tegemoetkomen.

Bij Akropolis is het echt ontspannen op een prachtige locatie en met heerlijk eten. Ons enthousiaste personeel ziet u met heel veel plezier tegemoet. En als ’s avonds de keuken sluit, dan komen de koks tevoorschijn en drinken rustig een glaasje ouzo mee. U zult de passie voor hun vak op hun gezichten kunnen aflezen. Vergeet uw Dinerbon niet, want dan wordt uit eten gaan alleen nog maar leuker!