Restaurant de Heerlijckheid

Adres
Molenstraat 8
7551 DC Hengelo
Telefoon
074 - 2591145
Dinerbon.com Hengelo Restaurant de Heerlijckheid
Dinerbon.com Hengelo Restaurant de Heerlijckheid
Dinerbon.com Hengelo Restaurant de Heerlijckheid
Dinerbon.com Hengelo Restaurant de Heerlijckheid

Bistro-Restaurant ‘de Heerlijckheid’ bevindt zich in het Overijsselse Hengelo. Met uw Dinerbon kunt u bij ons genieten van culinaire hoogstandjes uit de Twentsche en Franse keuken. In veel gerechten combineren wij invloeden uit beide keukens tot één smakelijk geheel. Zodoende zijn wij sinds onze oprichting dé plek in Hengelo en omstreken om culinair te genieten van de Frans/Twentsche keuken. Verder staat ‘de Heerlijckheid’ voor uitmuntende gastvrijheid en een ontspannen sfeer. Een avondje ‘de Heerlijckheid’ is dan ook een ware belevenis. Dankzij onze kennis van wijnen en spijzen en onze klassieke tafelbereiding voelt u zich snel thuis en wilt u gegarandeerd bij ons terugkomen! Onze eigenaren bulken al jaren van de horeca-ambitie en dat komt ook tot uiting in onze mooie bistro!

In onze keuken proberen wij de Twentsche en Franse keuken op inventieve wijze te combineren. Het resultaat hiervan is dat onze menukaart vol staat met interessante, prikkelende gerechten. In onze keuken zijn de Twentsche en Franse keuken geregeld in strijd met elkaar. Maar wees niet ongerust, deze strijd kent alleen winnaars. Probeer bijvoorbeeld de Twentsche nagelholt met huisgemaakte tonijnmayonaise, ons eigenzinnige antwoord op de klassieke ‘Vitello tonato’. Zoals deze treft u nog veel meer interessante gerechten aan op onze kaart. Met uw Dinerbon kunt u daar optimaal van genieten!

Kom gerust een keer bij ons langs en geniet van onze uitmuntende gastvrijheid. Wij hopen dat u snel een keer bij ons op bezoek komt en wij heten u alvast van harte welkom. Ontdek het geheim achter ‘de Heerlijckheid’!