Triple B

Adres
Telgen 8
7551 CL Hengelo
Telefoon
074 2914390
Dinerbon.com Hengelo Triple B
Dinerbon.com Hengelo Triple B
Dinerbon.com Hengelo Triple B
Dinerbon.com Hengelo Triple B

Bij Triple B ga je mee met een culinaire trip over de wereld

Breng je een bezoek aan Triple B, dan ga je mee met een culinaire trip over de wereld. Kies bijvoorbeeld uit verschillende Triple B Burgers, Steaks & Skewers, Trendy lunchgerechten, Streetfood uit diverse werelddelen en Amerikaanse food classics. De kaart is erg veelzijdig en hierdoor voor zowel jong en oud leuke en laagdrempelig. Er wordt met eigen recepturen, zodat je verzekerd bent van diverse smaken en dagverse gerechten. Neem jij binnenkort met je dinerbon plaats aan tafel van Triple B?

 

Maak met je dinerbon kennis met de urban en stoere look van Triple B

Zodra je binnenloopt bij Triple B, valt de urban en stoere look van het restaurant je direct op. Hierdoor lijkt het net alsof je je waant in een hip restaurant in New York. Het interieur van Triple B is bijvoorbeeld voorzien van trendy toiletten, wallpapers, hout en staal. Dit maakt het restaurant de perfecte locatie als je lekker wilt gaan borrelen met een glas wijn, een lekkere cocktail of als je een avond lang wilt gaan tafelen. Liever een speciaal biertje? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Wellicht bestel je er ook direct een paar trendy bites bij!

 

Je bent iedere dag van de week van harte welkom bij Triple B

Triple B kun je vinden in een monumentaal pand, gevestigd aan Telgen 8 in Hengelo. Kom met je dinercheque langs voor een goed verzorgde lunch, een stuk vlaai of een borrel met lekker snacks. Zowel grote als kleine groepen kunnen terecht in het restaurant en het personeel denkt graag met je mee indien er een dieetwens of allergie in het spel is.