Triple B

Adres
Telgen 8
7551 CL Hengelo
Telefoon
074 2914390
Dinerbon.com Hengelo Triple B
Dinerbon.com Hengelo Triple B
Dinerbon.com Hengelo Triple B
Dinerbon.com Hengelo Triple B

Beleef een culinaire trip over de hele wereld bij Triple B

Bij Triple B doen ze er graag alles aan om je aangenaam te laten verrassen, daarom ga je met een culinaire trip over de hele wereld mee. Je hebt met je dinercheque bijvoorbeeld de keuze uit trendy lunchgerechten, Triple B Burgers, streetfood uit verschillende werelddelen, Steaks & Skewers en Amerikaanse food classics. Door deze veelzijdige kaart is er voor jong en oud meer dan genoeg keuze. In het restaurant wordt er gewerkt met eigen recepturen, en dat proef je direct met je dinercheque!

Triple B heeft een stoere en urban look

Triple B heeft een stoere en urban look, iets wat je direct op zal merken als je in het restaurant bent. Het lijkt hierdoor net alsof je je even waant in een eigentijds en leuk Amerikaans restaurant. Het interieur is voorzien van eigentijdse wallpapers, trendy toiletten en in het interieur zijn materialen als hout en staal gebruikt. Kom gezellig langs voor een borrel en laat je met de dinerbon verassen door de vele cocktails en wijnen. Kom je liever langs voor een biertje? Ook dat is uiteraard geen enkel probleem bij Triple B. Bestel er direct een paar lekkere bites bij en de middag of avond kan beginnen.

Triple B is zeven dagen per week geopend

Op welke dag van de week breng jij graag een keer een bezoek aan Triple B? Het restaurant is zeven dagen per week geopend en je bent van harte welkom vanaf 10.00 uur. Het restaurant is gevestigd aan Telgen 8 in Hengelo en leent zich met de dinerbon uitstekend voor een borrel met lekker snacks, een stuk vlaai of een mooi verzorgde lunch. Wat voor soort gerechten probeer jij het liefste een keer uit?