De Bottermarck

Adres
Broederstraat 23
8261 GN Kampen
Telefoon
038 - 3319542
Dinerbon.com Kampen De Bottermarck
Dinerbon.com Kampen De Bottermarck
Dinerbon.com Kampen De Bottermarck
Dinerbon.com Kampen De Bottermarck

In het historische Kampen kunt u restaurant de Bottermarck vinden. Gelegen aan een schilderachtig en schattig pleintje, daar kunt u genieten van een echt culinair hoogtepunt. Laat u verwennen door de heerlijke smaken van de Frans-Internationale keuken. Dit is ook nog eens mogelijk met uw dinerbon, komt u snel een keer langs?

In de keuken van de Bottermarck wordt er veel aandacht geschonken aan de kwaliteit van de producten. Zo zijn de gerechten die op tafel worden geserveerd gemaakt met louter seizoensgebonden producten uit de regio. De eerlijke en verantwoorde producten worden voor u veranderd in een heerlijk gerecht. Bij ons is het mogelijk om te kiezen uit een van de gerechten van de kaart, maar u kunt bij ons ook kiezen uit een van de heerlijke en zorgvuldig samengestelde menu’s. Neem uw dinerbon mee en kijk een s bij ons op de kaart.

Wij geven u niet alleen de mogelijkheid om bij ons te dineren. Bij ons kunt u ook heerlijk lunchen, dineren, high-teaen of gewoon even plaatsnemen voor een lekker kopje koffie. Op de tweede verdieping van ons restaurant bieden we ook nog de mogelijkheid om te zitten met een groep van maximaal zestien personen. Hier kunt u met een grote groep dineren, lunchen of high teaen ter ere van bijvoorbeeld een verjaardag.

Het is bij ons met lekker weer ook meer dan mogelijk om heerlijk van de zon te genieten op ons prachtige terras gelegen op het prachtige pleintje.

Zien we u snel een keer langskomen met uw dinerbon? Tot snel!