Bistro de Herikerberg

Adres
Goorseweg 58
7475 BE Markelo
Telefoon
0547 368750
Dinerbon.com Markelo Bistro de Herikerberg
Dinerbon.com Markelo Bistro de Herikerberg

Bij het landhuishotel Herikerberg in het Twentse dorp Markelo zit een gezellige bistro met een ongedwongen sfeer, genaamd Bistro de Herikerberg. Met uw Dinerbon kunt u hier dagelijks aanschuiven voor een lunch, borrel of diner. Bistro de Herikerberg is toegankelijk voor alle gasten, dus ook als u niet in het hotel slaapt maar op de camping.

Het is de ideale bestemming om even helemaal te ontspannen na een lange wandeling of fietstocht. De bistro is namelijk gevestigd aan de bosrand en op enkele kilometers afstand van de Sallandse heuvelrug. Als het lekker weer is, kunt u ook eten op het terras in de idyllische achtertuin. De bistro serveert een groot aantal gerechten van goede kwaliteit. Ze maken graag gebruik van seizoensgroenten en lokaal geproduceerd vlees. Heeft u wel eens gehoord van de Wagyu koe? Dit is een speciaal koeienras uit Japan, wiens vlees bekend staat als ‘’het kaviaar onder het vlees’’. De boeren uit de streek geven ook een hele speciale behandeling aan de koe, wat het vlees nog lekkerder maakt. Dat moet u natuurlijk proeven! Voor vegetariërs met een Dinerbon is er een heerlijke pasta met wilde spinazie of een salade met geitenkaas. Ook uw kinderen kunnen prima terecht bij Bistro de Herikerberg, want er is een kindermenu.

Laat u zich graag verassen door de chef? Kies dan voor een twee-, drie- of viergangen menu en ontdek de regionale smaken. Dit is overigens ook mogelijk als u bepaalde allergieën of dieetwensen heeft. En ook als u een Dinercheque heeft!