Hotel Herikerberg

Adres
Goorseweg 58
7475BE Markelo
Telefoon
0547 368 750
Dinerbon.com Markelo Hotel Herikerberg
Dinerbon.com Markelo Hotel Herikerberg
Dinerbon.com Markelo Hotel Herikerberg
Dinerbon.com Markelo Hotel Herikerberg

Met uw Dinerbon geniet u van een heerlijke hapje en drankje bij Landhuishotel en Bistro Herikerberg. Herikerberg ligt, hoe kan het ook anders, op de top van de Herikerberg midden tussen de eeuwenoude bossen. Het gezellige restaurant ligt officieel in het rustige dorpje Markelo, nabij Hengelo, Almelo en Enschede. Het grenst aan het nationaal park de Sallandse Heuvelrug, dat al meer dan 100 jaar één van de kroonlocaties van Overijssel is. Herikerberg beschikt dan ook over zeven prachtige fiets- en wandelroutes door dit gebied. Voor al uw toeristische, particuliere of zakelijke verblijven is Herikerberg uitermate geschikt!

Herikerberg beschikt over luxe landhuiskamer, maar daarnaast is er ook een gezellige bistro, Bistro Charlz, waar internationale en regionale gerechten worden bereid. De vakkundige koks werken met verse ingrediënten en producten die horen bij het seizoen en de streek. U hebt de mogelijkheid a la carte te dineren of u laat u inspireren door de chef. Dat kan met het 2, 3 of 4 gangen menu dat dagelijks door de chefkok wordt samengesteld. Uiteraard wordt hierbij rekening gehouden met uw persoonlijke voorkeuren en wensen. Het is zeer aan te raden om uw diner te laten begeleiden door een bijpassend en overheerlijk wijnarrangement. U kunt zich door de vakkundige bediening laten helpen bij het maken van uw keuze.

Het bijzondere rundvlees van Herikerberg kunt u ook niet missen. In de buurt houdt boerenfamilie Nijhof de bijzondere wagyu runderen, die als de kaviaar onder de runderen worden beschouwd. Deze Japanse runderen worden dagelijks gemasseerd en krijgen bier te drinken. Deze voortreffelijke behandeling zorgt ook voor een voortreffelijke smaak. Een ervaring om niet snel te vergeten!

Wanneer komt u eens langs met uw Dinerbon?