Restaurant Sallandshoeve

Adres
Holterweg 85
8112 AE Nieuw Heeten
Telefoon
0572-321630
Dinerbon.com Nieuw Heeten Restaurant Sallandshoeve
Dinerbon.com Nieuw Heeten Restaurant Sallandshoeve
Dinerbon.com Nieuw Heeten Restaurant Sallandshoeve

U bent met uw Dinerbon van harte welkom in ons sfeervolle restaurant Sallandshoeve. De Sallandshoeve is gevestigd in een honderd jaar oude boerderij aan de Holterweg in Nieuw Heeten. Het ligt op het terrein van Vakantiepark Sallandshoeve in Nieuw Heeten. Kwaliteit, gastvrijheid en lekker eten staan bij ons hoog in het vaandel. De typische Sallandse gemoedelijkheid vindt u bij ons door de ontspannen en vriendelijke sfeer.

Van 12.00 tot 17.00 kunt u bij ons terecht voor een heerlijke lunch of onze befaamde high-tea. U laat u verrassen door de vele heerlijke zoete en hartige hapjes onder het genot van onbeperkt thee en jus d’orange. Vanaf 17.00 voeren wij onze dinerkaart met vele overheerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Wij vragen u wel van tevoren te reserveren per telefoon of via de mail. Met gezelschappen vanaf tien personen raden wij u aan niet a la carte te dineren, maar een van de verschillende keuzemenu’s te kiezen. Dit kan tot 50 personen. Erg gezellig is het om met zijn allen te tafelgrillen. U krijgt dan vele lekkere hapjes die u zelf aan tafel kunt grillen.

Echter is de Sallandshoeve meer dan een restaurant alleen, want wij bieden voor ieder wat wils. Bowlen, midgetgolven en handboogschieten; alles zit bij ons onder één dak. Ook aan de kleine gasten is gedacht met de grote speelweide en de airtrampoline. U houdt uw kroost goed in gaten vanaf het zonnige terras. Ook is het mogelijk één van onze leuke activiteiten te combineren met een diner.

Komt u snel eens langs met uw Dinerbon?