De Gulle Goedzak Nijverdal

Adres
Grotestraat 168
7443BP Nijverdal
Telefoon
0548 - 546 048
Dinerbon.com Nijverdal De Gulle Goedzak Nijverdal
Dinerbon.com Nijverdal De Gulle Goedzak Nijverdal
Dinerbon.com Nijverdal De Gulle Goedzak Nijverdal
Dinerbon.com Nijverdal De Gulle Goedzak Nijverdal

Bent u in het bezit van een Dinerbon en wilt u heerlijk eten in een fijne en ongedwongen sfeer? Dan moet u zeker eens langskomen bij De Gulle Goedzak. Een bezoekje aan ons restaurant kunt u perfect combineren met een dagje wandelen en fietsen in de wonderschone natuur van Overijssel. Strijk bij ons neer voor de meest tongstrelende gerechten uit onze heerlijke keuken in onze sfeervolle en trendy setting.

Onze koks zullen er alles aan doen om uw bezoek bij de Gulle Goedzak onvergetelijk te maken. Bij de Gulle Goedzak is het idee dat u van top tot teen verwend wordt van binnenkomst tot vertrek. Geniet van een van onze heerlijke gerechten en vertrek ons restaurant met een grote glimlach. U kunt bij ons natuurlijk ook een kijkje nemen op de menukaart en ontdek ons ruime aanbod van heerlijke tongstrelende gerechten. In ons restaurant hoeft u geen ingewikkelde gerechten te verwachten, wij zorgen voor heerlijke broodjes, soepen of een simpel maar lekker diner. Ook zijn wij prima in te huren voor catering voor al uw feesten en partijen. Ons personeel staat altijd voor uw klaar en zal er ook voor zorgen dat een avondje bij ons eten uw perfecte avondje uit is. Met warm weer dan kunt u bij ons natuurlijk ook gerust plaatsnemen op ons terras en genieten van de heerlijke gerechten in de frisse buitenlucht.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen bij de Gulle Goedzak, bij ons zal u zeker niet teleurgesteld worden. Neem gerust uw Dinerbon mee!