Maison Culinaire

Adres
Kerkstraat 18
7571EE Oldenzaal
Telefoon
0541 299 714
Dinerbon.com Oldenzaal Maison Culinaire
Dinerbon.com Oldenzaal Maison Culinaire

Wist u dat u met uw Dinerbon heerlijk kunt dineren in een van de oudste panden van Oldenzaal? Het gebouw aan de Kerkstraat is omstreeks 980 gebouwd en heeft onder andere gediend als gemeentehuis, rechtbank en gevangenis. In 2016 is het omgetoverd tot een sfeervol restaurant dat ruimte biedt aan 70 gasten. Met de oprichting van het restaurant, Maison Culinaire, heeft chefkok Dominic Mählmann zijn ultieme droom verwezenlijkt. Kom snel langs en geniet in ruil voor uw Dinerbon van zijn vakmanschap!

Waan u in Frankrijk tijdens het eten van ambachtelijk bereide gerechten in dit historische restaurant. Het menu is veelzijdig en de gerechten zijn gemaakt met verse producten die de smaakpapillen tot extase brengen. Heeft u zin in een klassiek gerecht, zoals een malse tournedos, gegrilde zalmmoot of geitenkaassalade, of houdt u wel van een beetje spanning en gaat u voor het viergangen verrassingsmenu? Met uw Dinerbon is het allemaal mogelijk bij Maison Culinaire! De gerechten zijn met zorg voor u samengesteld en in combinatie met een bijpassend wijnarrangement is de ervaring compleet. Het behulpzame en vriendelijke personeel staat u de hele avond bij en zorgt ervoor dat u onbezorgd kunt genieten en voldaan en tevreden naar huis kunt. Wie wil dat nu niet?!

Verzilver uw Dinerbon op deze prachtige en historische locatie. Het restaurant bevindt zich naast de Plechelmusbasiliek aan de Kerkstraat 18 in Oldenzaal. U kunt vanaf woensdag tot en met zondag genieten van de overheerlijke gerechten van Maison Culinaire. Tot snel!