VechtdalFood Catering

Adres
Voorbrug 1
7731BB Ommen
Telefoon
0529 455 550
Dinerbon.com Ommen VechtdalFood Catering
Dinerbon.com Ommen VechtdalFood Catering

Het geven van een groot feest of het organiseren van een evenement heeft heel wat voeten in de aarde. De organisatie ervan is dan ook zeer veel werk. Wij begrijpen als geen ander dat u dat liever niet helemaal alleen wilt doen. Zeker wanneer het op het culinaire aspect van het feest of evenement aankomt, wordt het voor velen erg spannend. Daarom kunt u nu uw dinerbon inzetten om een deel van de organisatie van uw event uit handen te geven aan een professionele cateraar. Er zijn meerdere cateraars die van begin tot eind het culinaire gedeelte van uw event verzorgen, letterlijk vanaf de boodschappen tot en met de afwas. Zo heeft u zelf de rust en de tijd om u op de andere aspecten van de organisatie te richten. Is dit geen mooie manier om uw dinerbon in te zetten?

Een van de bijzondere en kwalitatief hoogwaardige cateraars die u kunt inschakelen met uw dinerbon is VechtdalFood Catering, een uniek cateringbedrijf dat wordt geleid door de bevlogen koks Gerhard Müller en Nick van Swaal. Samen bereiden zij met hun VechtdalFood busje op locatie bij u de meest smaakvolle diners of lunches. Uw gasten zullen versteld staan van de lekkere hapjes en gerechten. Naast het verzorgen van uw evenement organiseren Gerhard en Nick zelf ook zeer bewonderenswaardige evenementen. Zo geven zij kookclinics op prachtige plaatsen in de natuur en enkele malen per jaar zijn zij verantwoordelijk voor een PopUp diner op de meest mooie plaatsen in het Vechtdal.

Wilt u graag uw evenement laten verzorgen door VechtdalFood Catering of bent u geïnteresseerd in een van de leuke evenementen? Neem dan contact op en bespreek de mogelijkheden die u heeft met uw dinerbon!