Restaurant de Pastorie

Adres
Ton Schultenplein 2
7631 BR Ootmarsum
Telefoon
0541 - 200266
Dinerbon.com Ootmarsum Restaurant de Pastorie
Dinerbon.com Ootmarsum Restaurant de Pastorie

Brasserie de Pastorie is gevestigd in het unieke stadje Ootmarsum, pal naast het nieuwe Museum Ton Schulten. De Pastorie is bij uitstek de plek om met uw Dinerbon heerlijk te genieten. Na de verbouwing in 2013 is het pand volledig in oorspronkelijke staat teruggebracht en vindt u zelfs nog knipogen naar het jaar 1800. Het schilderachtige Ootmarsum heeft veel te bieden. Zo kunt u in de buurt vele galerieën, musea en bijzondere winkels bezoeken.

Het interieur is door de grote ramen licht en luchtig en heeft een ruimtelijk gevoel. Er hangt een tv-scherm waarop u live het keukenteam uw gerechtjes kunt zien klaarmaken. Verder beschikt de Pastorie over een groot terras op het zuiden. Hier is het heerlijk toeven op de warme dagen; bijvoorbeeld met een goede wijn en lekkere hapjes in de middag of juist met een uitgebreid diner in de avond. Voor onze gerechten gebruiken wij enkel streekgebonden producten van de beste kwaliteit. Deze worden dagelijks vers binnengebracht en met passie door onze chefs klaargemaakt. Chef-kok Rick Stadnik bestiert de keuken en weet precies hoe hij u heerlijk moet verwennen. Ook met een allergie hoeft u zich geen zorgen te maken. Vraag gerust naar onze allergenen kaart waarop de allergenen voor elk gerecht staan aangegeven. Zo kunt u met een voedselallergie of intolerantie met een gerust hart eten.

De Pastorie heeft Twentse gastvrijheid tot een nieuwe hoogtepunt verheven. Hier kunt u zich welkom voelen in een geheel andere omgeving. Omdat wij ons zelf zijn, willen wij dat u dat ook bent. Zien wij u snel met uw Dinerbon?