Grand Cafe Neuf

Adres
Grotestraat 2
8102 CE Raalte
Telefoon
0572 352448
Dinerbon.com Raalte Grand Cafe Neuf
Dinerbon.com Raalte Grand Cafe Neuf
Dinerbon.com Raalte Grand Cafe Neuf

U bent met uw Dinerbon van harte welkom bij Grand Café Neuf. Wij zijn gevestigd in het centrum van Raalte aan de Grotestraat 2. Enigszins nostalgisch blikken wij met onze naam en sprekende zwart-witfoto’s in het interieur terug op vervlogen tijden. Tot 1969 was in ons prachtige 19e-eeuwse pand namelijk Hotel Neuf gevestigd. Nu bent u hier van dinsdag tot en met zondag welkom voor een lekkere lunch, een mooie borrel, een kopje koffie met iets lekkers of een uitgebreid diner. Onze koks bereid met zorg en liefde een keur aan gerechten voor u van uitsluitend verse en pure producten. In combinatie met de gezelligheid, de gevarieerde muziek en de smaakvolle inrichting weten wij niet wat u nog meer nodig heeft om overtuigd te worden.

De dinerkaart van Grand Café Neuf bevat verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Zowel vlees- en visliefhebbers als vegetariërs hebben ruime keuze. U maakt uw keuze a la carte of u bestelt ons dagelijks wisselende driegangenmenu. Naast de reguliere kaart kunt u bij Grand Café Neuf ook terecht voor lekkerste pizza’s van heel Raalte en omgeving.

Bij een hapje kan een drankje niet vergeten worden. Daarom schenken wij voor u goede glazen wijn, allerlei speciaalbiertjes en biertjes van de tap en zelfs zomerse cocktails. Voor de echte borrelaar is er bij Neuf uiteraard ook een uitgebreide kaart met borrelhapjes beschikbaar.

Neuf staat niet alleen bekend om het heerlijke eten end drinken, maar ook om de vele feestjes en dansavonden die er georganiseerd worden. Wellicht blijft u na het diner nog even zitten voor een van onze befaamde feestjes waar heel Raalte voor uitloopt.

Zien wij u snel met uw Dinerbon? Wij heten u alvast van harte welkom.