Grand Cafe De Kamer

Adres
Coevorderseweg Noord 32b
7776 AJ Slagharen
Telefoon
0523 684 845
Dinerbon.com Slagharen Grand Cafe De Kamer
Dinerbon.com Slagharen Grand Cafe De Kamer
Dinerbon.com Slagharen Grand Cafe De Kamer

Welkom bij Grand Café De Kamer, het meest culinaire Grand Café van Slagharen en omstreken. Bij dit bijzondere grand café bent u met uw dinerbon welkom om te komen genieten van de kookkunsten van een heuse sterrenchef. Dit restaurant is echt een verborgen parel, omdat het van buiten niet lijkt alsof de keuken wordt gerund door een sterrenchef. Eenmaal binnen kunt u u laten verassen door heerlijke, kleurrijke en zorgvuldig opgemaakte gerechten die u werkelijk versteld zullen doen staan! Grand Café de Kamer heeft dan ook niet voor niets meerdere prijzen, eervolle vermeldingen en positieve recensies ontvanger voor de creaties van chef-kok Alwin Leemhuis. Daar zijn ze bij De Kamer uiteraard erg trots op en ze halen er dan ook veel plezier uit om uw bezoek met uw dinerbon aan het grand café een unieke ervaring te maken.

U kunt bij De Kamer een gerecht bestellen van het menu, waar u onder andere een vis van de dag vindt, een Zwolse mosterdsoep met gerookte appel, ingelegde prei en kerrie en een speklap die op houtvuur is gegaard met soja boontjes en een saus van gepofte aubergine, maar u kunt u ook laten verassen door een verassingsmenu van de chef: het chef special menu. Voor dit menu, dat u met uw dinerbon in een drie- of vier gangen variant kunt bestellen. Heeft de chef de lekkerste gerechten bereid van seizoensproducten samengesteld. Het chef special menu wisselt dan ook om ze zoveel tijd!

Kom zelf de sfeer ervaren en de bijzondere en kleurrijke gerechten proeven bij dit bijzondere Grand Café en reserveer snel een tafel met uw dinerbon bij De Kamer!