De Opschepper

Adres
Molenstraat 79
8331HP Steenwijk
Telefoon
0521 520739
Dinerbon.com Steenwijk De Opschepper

Lekker eten in een ongedwongen sfeer maar met fantastische zorg en service? Dat kan perfect met uw dinerbon bij Restaurant de Opschepper in Steenwijk. Bij ons is het heel vanzelfsprekend om ons uiterste best te doen om het u naar uw zin te maken.

In het weekend kunt u bij de Opschepper terecht voor ons all-in BBQ buffet. Dan kunt u zelf door ons restaurant lopen en de meest lekkere gerechten opscheppen. Zo is daar de kleurrijke saladebar met enkel verse salades, zijn er diverse soepen, hebben wij de lekkerste spareribs van de regio, maar kunt u ook kiezen voor vis en vegetarische gerechten. Als dessert hebben wij een hygiënische ijsbar waar u zelf uw ijs kunt tappen. U kan ook kiezen voor verschillende mousses en bavaroise. Maar wat u ook kunt doen is gewoon lekker aan tafel blijven zitten. Dat kan op dinsdag, donderdag en vrijdag want dan serveren wij aan tafel. U kunt bij ons dan kiezen uit een uitgebreid drie-gangen keuzemenu, waar drankjes ook bij zijn inbegrepen. Dit vindt u nergens anders in de regio!

Wij zorgen er natuurlijk hoe dan ook voor dat onze gerechten van topkwaliteit zijn en dat u de beste service geniet. Ook met speciale wensen kunnen wij natuurlijk rekening houden. Daarbij denken wij op allerlei manieren aan de kinderen, bijvoorbeeld met onze speeltuin, onze speciale kinderprijs en de gerechten die wij serveren. Voor het hele gezin is dineren bij De Opschepper dus een feest. Kom daarom snel een keer bij ons langs met uw dinerbon. Wij kunnen niet wachten om u in ons gezellige restaurant welkom te mogen heten.