Familierestaurant Troubadour

Adres
Tibsweg 2
7651 KP Tubbergen
Telefoon
0546-621378
Dinerbon.com Tubbergen Familierestaurant Troubadour
Dinerbon.com Tubbergen Familierestaurant Troubadour
Dinerbon.com Tubbergen Familierestaurant Troubadour

Of u nu alleen uit eten gaat, met uw partner, een groep vrienden, collega’s of met uw hele familie; u bent altijd welkom bij Familierestaurant Troubadour. U vindt Troubadour aan de Tibsweg in het Twentse Tubbergen. Omringd door natuur en vlakbij recreatiepark ’n Kaps is Troubadour de perfecte locatie voor een bakje koffie met gebak tot aan een uitgebreid diner. Troubadour beschikt ook over een bowlingbaan en een ‘feesterij’. Hier kunt u bijvoorbeeld uw familiefeest, themafeest of bedrijfsfeest organiseren. Alle mogelijkheden zijn te vinden op de website van Troubadour. Zo zijn er ook mogelijkheden voor catering.

De uitgebreide kaart van Troubadour bevat vele vlees, vis en vegetarische gerechten, die met het seizoen mee wisselen. De gerechten worden bereid van enkel verse ingrediënten door een professioneel koksteam. Er is een uitgebreide a la carte mogelijkheid, maar u kunt ook voor het dagmenu kiezen en u laten verrassen door de expertise van de chef. Bij een grotere groep kan er voor u een speciaal menu worden samengesteld. U moet dan wel even van tevoren reserveren. Alle hoofdgerechten worden geserveerd met rauwkost, gebakken aardappelen, frietjes en warmte groentes. Voor de kleine eter is er bij Troubadour een speciale kleine kaart en ook is er een kindermenu met meerdere gangen zodat uw kind de hele avond lekker mee kan genieten. Daarnaast zijn er nog vele andere feestelijke mogelijkheden zoals een buffet, proeverij of ‘walking dinner’. In de zomer kunt u op het mooie terras genieten van gerechten van de Barbecue. U hoeft niet bang te zijn dat uw kind zich tijdens uw diner gaat vervelen. Zo is er een indoor en een outdoor speeltuin aanwezig en een groot sportveld.

Namens het gehele team van Troubadour nodigen wij u van harte uit voor een hapje en een drankje in dit mooie restaurant. Uw Dinerbon kunt u met u meenemen!