Tante Sien

Adres
Denekamperweg 210
7661RM Vasse
Telefoon
0541 - 680 208
Dinerbon.com Vasse Tante Sien
Dinerbon.com Vasse Tante Sien
Dinerbon.com Vasse Tante Sien
Dinerbon.com Vasse Tante Sien
Dinerbon.com Vasse Tante Sien

Let op: uw cadeaukaart kan enkel worden gebruikt in de bistro en niet in het pannenkoekenrestaurant.

Tante Sien is al sinds 1881 een begrip in Twente. Oorspronkelijk was het een boerentapperij, maar tegenwoordig wordt het bestierd door Oscar en Monique Damen. Zij hebben Tante Sien weten om te toveren in een gezellig en gerenommeerd familiehotel. Het hotel beschikt onder andere over een Grand Café/Bistro, Wi-Fi, oplaadpunten voor fietsen en vele gratis fiets- en wandelroutes. Het Grand Café/Bistro is in 2011 geheel vernieuwd. Hier kunt u uw Dinerbon uitstekend besteden aan een heerlijke lunch of een uitgebreid diner!

Tante Sien heeft een zeer gevarieerde lunchkaart. Of u nou na een lange wandeling wilt bijkomen met een kopje koffie en een stuk huisgemaakt gebak, of graag een broodje of soepje eet; alles kan. ’s Zomers is het mooie terras open, maar ook op koude dagen hoeft u zich geen zorgen te maken. Binnen wordt de open haard regelmatig aangestoken. De serre is ingericht als leuke speelkamer voor uw kinderen.

U bent vanaf 17.00 in de Bistro welkom voor het diner. De dinerkaart bevat (h)eerlijke en herkenbare gerechten tegen een gangbare prijs. U zult proeven dat alles met liefde voor het ambacht is bereid; of u nu de saté of de vis van de dag kiest. Ook als u graag vegetarisch, glutenvrij of lactosevrij eet, dan bent u bij Tante Sien aan het juiste adres. De chefs gaan hier graag mee aan de slag.

Heerlijk dineren in een gemoedelijke sfeer op een prachtige locatie middenin Twente? Dan moet u bij Tante Sien zijn! Zeker ook met uw Dinerbon.