Ribhouse Big Texas

Adres
Veneweg 122
7946LJ Wanneperveen
Telefoon
0522 - 281800
Dinerbon.com Wanneperveen Ribhouse Big Texas
Dinerbon.com Wanneperveen Ribhouse Big Texas

Ribhouse Big Texas is hét steakhouse van Wanneperveen en omstreken. In ruil voor uw Dinerbon kunt u hier genieten van een overheerlijke vleesspecialiteit en de authentieke Amerikaanse sfeer. Uiteraard mag u ook gewoon langs komen voor een kop koffie op het terras. Parkeer direct naast Ribhouse Big Texas op hun eigen parkeerplaats en geniet van een gezellig etentje met uw hele gezin. Neem dan ook uw Dinerbon mee!

Bent u een liefhebber van een goed stuk vlees? Dan moet u bij Ribhouse Big Texas zijn! Ze serveren de heerlijkste vleesgerechten, bereid volgens unieke recepten. Deze gerechten zijn ook nog eens heel schappelijk geprijsd. U kunt ook met uw Dinerbon betalen. Een driegangenmenu krijgt u voor slechts €19,95 en u kunt voor €15 onbeperkt spareribs eten. Het laatste is zeer populair onder bezoekers uit Wanneperveen en omstreken, omdat deze spareribs zo mals zijn dat ze van het botje af vallen zodra u er naar kijkt! Overigens kunt u ook een perfecte biefstuk krijgen, zoals u zou kunnen verwachten in een echt Amerikaans steakhouse. Wat dacht u van de Texas Temptation (tournedos), de Lucky Luke (Ierse tournedos) of de Ribhouse Big Texas Special (côte de boeuf) van 500 gram? Dit is echt alleen voor ultieme vleesliefhebbers!

Geniet van een ware culinaire verassing bij Ribhouse Big Texas! Het is ook de ideale rustplek tijdens een fietstocht of lange wandeling in de prachtige omgeving van Wanneperveen. Kom weer helemaal tot rust op het fijne terras en bestel een lekker hapje en drankje. Betalen kan gewoon met uw Dinerbon!