Old Coopers Hall

Adres
Hoofdstraat 16
7625 PD Zenderen
Telefoon
074 - 2661914
Dinerbon.com Zenderen Old Coopers Hall
Dinerbon.com Zenderen Old Coopers Hall
Dinerbon.com Zenderen Old Coopers Hall
Dinerbon.com Zenderen Old Coopers Hall

Geniet van de unieke sfeer van Schotland met uw Dinerbon. Dit kan bij de Schotse Bistro Old Coopers Hall in het Twentse Zenderen. U vindt het restaurant in het centrum van Zenderen. Als eerste zal u de Schotse pub opvallen in het restaurant dat plaats biedt aan zo’n 120 gasten. Net als in Schotland zijn de dagen spaarzaam dat ook het terras gebruikt kan worden, maar daar kunnen nog zo’n 80 gasten plaatsnemen. U kunt hier dagelijks langskomen voor een heerlijk diner of misschien heeft u iets speciaals te vieren? Ons restaurant beschikt over een grote zaal met bar op de eerste verdieping.

U kent de traditionele Schotse keuken met veel lams- en schapenvlees, stoofschotels en zalmgerechten. Dit is uiteraard veel te vinden in de Schotse Hooglanden met de vele weilanden en knusse herbergen. Deze gerechten zult u ook veel op ons menu vinden, net als Schotse specialiteiten zoals Haggis, Royal Kiltmakers Beef en Gerookte Schotse Zalm. Daarnaast bieden wij u ook meer oude vertrouwde gerechten zoals Mixed Grill, Spareribs of de roemruchte 800 grams Rib-Eye. Deze zijn uiteraard altijd een goede keuze. De kaart bevat ook visgerechten en vegetarische gerechten waar u de vingers bij kunt aflikken.

De horecagelegenheid op deze plek bestaat al heel lang, maar pas sinds 1994 is het Old Coopers Hall. De huidige Saskia Assink werkte hier in de tijd nog alleen in weekenden naast haar studie hotel management in Leeuwarden. Als zij na haar studie de kans krijgt om het restaurant over te nemen, twijfelt zij niet. Met haar man Ramon, die de koksopleiding heeft gedaan, runt zij nu samen het restaurant. Zij staat altijd met haar enthousiaste crew klaar om u een fantastische tijd te bezorgen.
Komt u snel eens een stukje Schotse cultuur proeven met uw Dinerbon? Tot dan!