Amigo Tapas & Pizza

Adres
Van Ittersumstraat 112
8012 TM Zwolle
Telefoon
038 - 4525151
Dinerbon.com Zwolle Amigo Tapas & Pizza
Dinerbon.com Zwolle Amigo Tapas & Pizza
Dinerbon.com Zwolle Amigo Tapas & Pizza
Dinerbon.com Zwolle Amigo Tapas & Pizza

Restaurant Amigo Tapas & Pizza in Zwolle is de perfecte plek om met uw ‘’amigos’’ heen te gaan. En u kunt er ook betalen met uw dinerbon! Schuif gezellig aan in het restaurant of op het terras. Goed voor u om te weten is dat restaurant Amigo geen Spaanse openingstijden hanteert, maar gewoon open is van 16:00 tot 21:00. Zeven dagen per week. U kunt ook online reserveren.

Bij restaurant Amigo kunt u met uw dinerbon kiezen uit een heel groot assortiment aan pizza’s. Ze hebben maar liefst 41 verschillende soorten op de kaart staan! Mocht uw favoriete pizza er alsnog niet bij staan, dan kunt u ook kiezen voor Pizza Eigen Creatie, waar u zelf de toppings kunt kiezen. Dit is dus ideaal als u bijvoorbeeld met uw kinderen een avondje uit wilt. Heeft u zin in pizza, maar geen zin om de deur uit te gaan? Dan kan restaurant Amigo uw bestelling ook gewoon bij u thuis afleveren. Heeft u nou meer zin in een Spaanse avond, dan kunt u met uw dinerbon ook tapas bestellen. U kunt allerlei heerlijke kleine gerechtjes kiezen, zoals olijven, patatas bravas en spareribs. Een aanrader is om te gaan voor onbeperkt tapas voor maar €19,95. Zo kunt u net zo lang door eten als u wilt en veel verschillende dingen proberen.

Het is ook heel gezellig om bij Amigo met een grote groep allemaal tapas te delen. Geniet met z’n allen van een hapje en een drankje en doe net alsof u op vakantie bent. Maar let op, vergeet uw dinerbon niet!