Bruut Zwolle

Adres
Voorstraat 3-5
8011 MK Zwolle
Telefoon
038 421 5235
Dinerbon.com Zwolle Bruut Zwolle
Dinerbon.com Zwolle Bruut Zwolle

De gezelligste kroeg van Zwolle staat aan de Voorstraat in Zwolle, namelijk Bruut Zwolle! Het is een ideale plek om met uw dinerbon heen te gaan! U kunt hierheen gaan met uw vrienden of familie voor een gezellige middag of avond uit. Eerst heerlijk een drankje drinken en een hapje eten en vervolgens in de avond lekker los gaan op live muziek! Bent u begin 20 of juist eind 40? Dan is dat géén probleem, want iedereen wordt warm welkom geheten bij Bruut! Binnen staat een bijzondere bar waar u een drankje aan kunt drinken, maar buiten op het terras kunt u ook gerust terecht. Wanneer er belangrijke voetbalwedstrijden zijn dan kunt u gerust bij Bruut mee kijken op een groot scherm!

In de keuken maken de koks van Bruut heerlijke gerechten voor uw dinerbon klaar. Op de menukaart staan verschillende voorgerechten: koolrabi crème soep, biefstukpuntjes, vitello tonato of gamba’s, hoofdgerechten: linzenburger, Dave’s oerburger, snoekbaars, entrecote of eendenborstfilet, en nagerechten: panna cotta ijs, gezouten caramelfudge cheesecake of een bolletje mouse. Daarnaast is er ook een hapjeskaart aanwezig met verschillende soorten hapjes. Zo is er keuze uit brood met aoli & macademia pesto, bitterballen, groente stick met aoli en nacho cheese.

Op maandag en dinsdag is Bruut gesloten. Op de rest van de dagen zijn zij geopend vanaf 12:00 uur of 16:00 uur. Kom langs met uw dinerbon en laat u verwennen door het team van Bruut!