De Belgische Keizer Zwolle

Adres
Melkmarkt 58
8011 ME Zwolle
Telefoon
038 - 4211011
Dinerbon.com Zwolle De Belgische Keizer Zwolle
Dinerbon.com Zwolle De Belgische Keizer Zwolle
Dinerbon.com Zwolle De Belgische Keizer Zwolle
Dinerbon.com Zwolle De Belgische Keizer Zwolle

In de mooie stad Zwolle, op loopafstand van station, centrum en stadsgracht, vindt u restaurant De Belgische Keizer. Dit in een historisch hoekpand gevestigde restaurant biedt de perfecte mogelijkheid om met uw dinerbon te genieten van originele Belgische gerechten en daarnaast kennis te maken met de Belgische historie. Ondanks de grote afstand van het restaurant tot België waant u zich binnen in het België uit de Middeleeuwen en kunnen koks en bediening u zeer veel vertellen over de geschiedenis van De Belgische Keizer. Er is zelfs een volkslegende over het restaurant, waarin ene ‘ome Bertus’ een sleutelrol speelt. Wanneer u hier meer over wilt weten, is een bezoek aan restaurant de Belgische Keizer met uw dinerbon zeker een aanrader!

De Belgische keuken staat bekend om de bourgondische gerechten, waaronder veel goede vleesgerechten met de lekkerste sauzen. Ook de Belgische wafels met kersen en slagroom zullen bij eenieder bekend zijn als echte specialiteit! Naast heerlijk eten kunt u bij De Belgische Keizer ook genieten van de vele speciaalbieren, waarvan een van de bieren door ome Bertus zelf is gebrouwen! Vraag de bediening naar alle mogelijkheden voor een complete Belgische culinaire ervaring.

Bent u met een grote groep? De Belgische Keizer heeft voor elke gelegenheid een passende ruimte. De vier zalen die het pand rijk is hebben allemaal een verschillende grootte en sfeer zodat voor elk evenement een bijpassende ruimte beschikbaar is! Neem vooral contact op voor alle mogelijkheden, of ga zelf met uw dinerbon een kijkje nemen bij dit unieke restaurant in Zwolle!